недеља, 28. март 2010.

sisate matorke

Raquel sada bila oduzeta sisate matorke znatiželje, i odlučio za unzip Marcos "zadihati. Ona je dobio iznenađen ogromne, ogromne štap ona računati bliži 22 centimetara. Taj kurac je tako debela joj ruku neće moći priložiti i omotati oko osovine. Njezina radoznalost je povećan čime je dobio na koljena da se bliži stare.

Masivni penis je sada pred svoje lice, i Raquel nije mogao odoljeti, gdje ga je iskušavao đavao: Ona želi znati kako da bi se osjećali veliki bar u usta, i lizali mu miluje glavu dok sperma ispunjen loptice dok je molio joj sisati ga duboko u usta njezina. Marcos je rekao:

"Oh, Bože, oh, fuck, ovo je ukusna!"

Dobivanje penis u usta njezina je guzate matorke problem ipak, teško probija u, njegova debljina bi samo omogućilo 5 centimetara unutar njezina usta pa je gurnuo svoju glavu za više ulaz off penis. Zgrabio joj kosu i pokušao da zajebavati joj usta. Definitivno će to biti nemoguće da omaći u i ona se povukla.

Ova akcija je dobio Marcos annoyed, neugodno mu overexcitement. Ona će biti dužan nadoknaditi i počeo raditi hand job-prvi poljubio gomoljasti head.She zgrabi ga i nježno ga gumiran gore i dolje, ona osjeća pulsiranje u ruci. Ona je sada uzimajući okolo stvarni stroking od masivnog penisa. Ona misli "Nemojte to učiniti. Pa, može biti nekoliko udaraca, ali ja bih radije usredotočiti na ovoj gomoljasti penisa glavu."

Ona je sada koristi vrtložno gibanje među prstima i dlanovima. Ona pomisli u sebi: "Oh, želio sam da sam imao neki lubrikant pri ruci ovdje."

Ona štap sa masiranjem sisate i guzate matorke glave i svaki jedanput in kratak vremenski razmak mu je dao nekoliko dobrih udaraca pravi a zatim je otišao leđa za masažu glave. To apsolutno vozio Marcos lud, i on je počeo vikati:

"Oh, Bože, molim zaustavljanje, zaustavljanje, prokleto!"

Ona ne brinite, ona je znao on to nije značilo i zadržao se ove rutinu dok ga nije osjetio na rubu ostavljajući ići. On je došao u vrijeme kad je počela milovati kao da penis pumpe poludio i gledao udarac. Ona je zapitao koliko Marcos stvarno mogao pucati s pištoljem da njegova. Ona je ubrzala tempo joj da ga cum brže uz sisanje testisa, te onih normalne veličine ipak, tako da se uklapaju u cijelosti u usta sisati. Gvido je eksplodirala u roku nekoliko minuta, s velikim opterećenjem i sperma orgazma njezina hranjenja mu sperma.

Raquel je učinjeno s Marcos, pa sisata matorka ga je zamolio da odu u krevet ili bi rizik dobiti je uhvaćen od strane svog supruga, ako je previše opasno Luis je buditi po buka u kuhinji. Ona je čisti proliveno sjeme na pod, i pozvao njen suprug otići na spavanje. Njezin muž sigurno je imao torbu na ovaj party!

Raquel je sada previše okrenut na ovim prekida, i njezina znatiželja je bio veći i čudio se kako neman penis bi osjećali unutar nje, ako je ikada to jebeno. U ponedjeljak sljedeći dan, Luis, Raquel je muž otišao na posao, a Marcos je dobio dolje to blagovaonicu ima doručak. Ona je počela da se izjasni o tome kako je veličanstven noć je bio na okupljanju dan prije, dodao je bila podnio ostavku da sadrži sve svoje požude, pa okrenut na temelju. Također je komentirao ovaj je pčelinji nemoral, ona je nepošten i treba zaustaviti. On je počeo da joj laskati, Nepotrebno je reći, on je samo guzata devojkaželio uvjeriti u svoju jebenu; nastaviti ono što je pokvario se tako brusquely. On je rekao:

"Oh, znaš, Raquel, mi bi trebao doći guzata matorka do vrhunca, najbolji trenutak ovdje i okončati ovaj stuff smo počeli jučer."

Raquel otpor-ju će se moći-je odustala i ona je pristala na predaju, priznao je poraz jer je milovala svoje stražnjice, i njoj uhvatio iza ljubljenje vrata i trljanje njegov penis protiv nje asscheeks.

Njegove ruke ponovno počela moždanog udara joj maca i bedra iznad joj zbijeno kratko. Ona je mogla pogoditi bio spuštanju njegove hlače i vidio kad je penis izniknu. Njegova teško na put osjetio iznad njezine gaćice. Marcos ju je dovela do dnevnog boravka, neka mršav, pognut kauč sa svojim koljenima zaključan odmara na sjedalo i vožnje rukama na leđima kauč na nju 4's.guzate matorke

U ovom položaju ga na koljena, on joj tits Pomilovala, dosegnuvši sa rukama za DDD grudi. On je čak ih masira i grickaju bradavice joj uzimajući joj čak hotter. Kao što joj asscheeks dobio vidljiva matorke novi sad nakon što on polako klizila svog kratkog i gaćice, on poljubi je i stražnji dio gumiran masivne šipke od Raquel's magarca. Raquel nisu mogli uzeti više i molio na koljenima:

"Oh, molim te, jebi me sad: želim da se prodrlo taj štap. Pierce s tim crnim štapom."

Kao ona je bila na 4 je na kauč, iskusni guzate crnketip rastao je asscheeks Raquel da bi se mogao ispitati vaginu ulaza, i mjesto velikih vratilo tamo. Počeo je guranje, prešani u, u nedostatku ići u.

On je dobio razočaran realizirati samo manje od polovice gomoljasti penis glavu su proboli u Raquel, dok ona već osjeća bol u usporedbi s onim kad je izgubila nevinost mnogih godina prije svoga muža, ali ovu bol je dodao kako bi poboljšao svoju želju i fancy biti probijen odmah; je gurnula unatrag da mu pomogne i šipke za unos joj još više. Gvido je povukao umjesto rekavši:

"Oh, Raquel, polako, molim vas, to mi je ranjavanje. guzate devojkeOva maca je preuzak."

Marco štap poked, napreduje, a uzimajući neki napredak, centimetar po centimetar u vaginu ... do svoje loptice nabasao na nju asscheeks. Ona je rekla:

"Oh, svoje uporište loptice! Neka ovdje za neko vrijeme, a moje tijelo asimilirati."

Kao što je ljubavnik počeo matorke beograd pumpa polako, boli squandered kao on oživi tempom. Tip penisa je već dobio za duboki kraj u pićka i bol je nestala nevjerojatno. Njen orgazam izgradili, sve dok dolazi s najviše probran vrhunac ikada u svom životu. Raquel je zastenje i glasno vrišti od Marcos prepala. Bio je prepala shitless! Kao što je žena i dalje plača, suza ide niz obraze, upitao je.

"Što nije u redu s tobom? To ne će me spriječiti da vas jebeni opet." On je rekao.
Ja ću koristiti Condon. "

Ona je rekla:

"To navika 'biti potrebno, znate ove stvari o Luis. Ah, još uvijek ima vodeću ulogu u satu olovka, ha, ha!" Marcos je nastavio puhati, uze svoj štap van i cummed na leđima i asscheeks.

&&&&&&&&&&&

Raquel je samo bio u želji da sisate plavuseimaju sex u to prilika, samo s namjerom da mu jebati samo ovaj put, ali Marcos zaprijetio da će joj dati od strane reći cijelu aferu kako bi Luis ako ona nisu prihvatili ovaj prijedlog nepristojan, neka vrsta mita. Prema njemu bi trebali zajebavati mnogo puta, a ne na trajnoj osnovi, iako je već bio-dobivši posao.

Oba Marcos i Raquel je muž matorke subotica otišao u traženju posla, pa će ona biti sama doma da, nitko ne da zajebavati se. To je bio odličan put za habanje u njoj pizda da ozdravi, uzrokovane prisiljeni prodora, kao i maltretirani od čudovišta penis, a koncentrator-središte.

Ona je iskreni prihvaćanjem joj je sretan što je Luis žena ne zahtijevaju seksa na tih dana, dok je Marcos imao pronašao posao i noći-tjedan later.Marcos zahtijevao da zajebavati joj opet, koji je stečen joj bolesna, bolesna da su prisiljeni da jebeni masivni penis opet. Ali Raquel je pohotna plavusaželjan da to napravite umjesto. Nakon što je drugi put zajedno, ona je dobila točku: to bi bilo neizbježno da biste dobili daleko od Marcos, tako da je jedini izlaz iz bilo bi uzeti prednost od njega i dobiti koristi od jebeni, iskorištavaju i čine većinu Marcos ' penis pa "To je bolesno vjetar koji puše ne dobro", ona misli. Ipak, to bi bi joj vaginu proširio, a ona se bojala Luis shvatio da je bio toliko uobražen trenutka kada zajebano. On nije 'obavijest bilo krivo ipak!

Nakon seksa oko 4 ili 5 puta više, Marcos Raquel zamolio da pokuša analni, prema njemu, bio je umoran od Cumming izvan Raquel, njegova ne dobiva dovoljno zadovoljstvo pokušavaju izbjeći uzimajući joj trudna, i to zeznuti. To nije dobra ideja, za prvu pojavu je samo bio prije mnogo vremena debele matorke kada se udala i suprug je zahtijevao assfuck-analni odnos. On je tada bio suspendiran. Definitivno joj muž nije bio magarac čovjek. Većina važan, Raquel's panici pijetao dimenzijama je previše sada, strah, ali nije imao više izbora. Ipak, to je bio ne tako traumatičan, kao Marcos, Pro s izvanrednim i konzumiranje interes u njemu tjeraju up your ass! Njegov najdraži dio Raquel anatomije joj je stražnjicu.

On je počeo radiš misionarski položaj. guzate plavuseIpak, ona je cummed tom prigodom, Marcos je nastavio milovati joj vulve. Njena omiljena sex pozicija je bila na vrhu i jahanje, kao i osjećaj da je o to sperma opet, Marcos ju je gurnuo u stranu na krevetu, dobio magarca u zraku i počela lizati i Butthole asscheeks, u isto vrijeme, stroking joj klitoris . On poked jedan prst u nju, onda pokušao drugi prst ... četiri prsta su u njezine anus, osjećaj ne boli uopće. Raquel nisu mogli uzeti više i molio:

"Oh, jebi! Stavite ga na!"

U ovom trenutku on je dobio svoju osovinu šupak blizu nje, uhvatio njegov penis u vodstvo u, a zatim je počeo gurati. Pola penis otišao u glavu, ali bol u njegov penis bio je nepodnošljiv, pa se povukao. On je dobio natrag na miluje klitoris tako da joj se priprema ponovno. Raquel opet ga je zamolio da stavi ga u. Kao veliki osovine je postavljen opet na ulazu, Raquel je gole plavuse uzbuđenje je postalo previše za nju da stoji, i naredio:

"Ne, idem mogu klinke iz beograda uzeti puno topline ovdje." Marcos povika:

"Da, babe, objesiti tvrd!"

Ona je odlučila zadržati ono što dolazi. Entuzijast ljubavnik je stavio masivni vratila na cunt ulaz i počeo gurati u ljubavnica. Nije objekta kao osjećaj njoj pizda Split, pred raspadom. Čovjek je nastavio klizanje na nju, ali zaustavljen rekavši:

"Oh, dovraga gospođo! Ne može ići u više, to boli!" Raquel je odgovorio:

"O, ne, ne smeta mi tvoj upaljeno Kovač neće ući. Ti moraš završiti ovaj posao u aukciji!!"
Jedan potisak unatrag pokušao Raquel je bilo dovoljno za štap ići u. Skoro polovica je imala stiješnjen u. Gvido je počeo da se žale:sisate kucke

"Oh, jebi, to kolibe!"

Raquel, onda također imaju problema, dok se opirala penis u njezinu potpuno iscijeđen. Oni su oboje zamrznuo asimilirati sve do Raquel počeo kretati naprijed i nazad kao njezino tijelo tolerira. Bila je opuštena i sada u mogućnosti da pumpa uzimajući u drugi orgazam, debele kucke kao da je prvi vaginalni jedna nije imala. Gvido počela provlačiti i cummed, sve dovraga prodriješe odriješiš osjećaj kao njezin mali magarac, pametan je vruće sjemena i kontakt s modrice.

Ni njezin suprug ni njen ljubavnik joj utvrđene više ... barem za nekoliko dana, dok joj par zatražio joj sisate plavuseda assfuck tjedan dana kasnije, dok jebeni. Ona je odbila i njen suprug žalili:

"Vi ste tako navikli na bitak iskorišten i jeben od strane Marcos, zar ne?"

Raquel je dobio iznenađeni na ovu objavu i uskliknuo:

"Kako to da ste znali ovo?!"

Luis priznao sve to bio samo zemljište, neku vrstu zavjere. Imali su slijedili shemu. Razlog je bio što je shvatio njihovu spolnu nedostajalo interes pa je okrenuo Marcos za pomoć, tako ispuniti fantaziju: Vidi njegova supruga jebeni drugi muškarac. Marcos bi bilo idealno osoba za to, tip je vjerovati puno. Luis je rekao:

"Oh, draga, ja sam tako žao. Ignorirao sam bio tako obdaren Marcos do te mjere da vas povrijediti. Ja ne provjeravaju guzicu ipak!!"

Raquel je uznemirio i uznemiren sada uvrijedio-a na kraju i prihvatio ovu stvarnost, nakon tri dana razmatranja. Ona je uzeo prednost od dva dečki kod polaganja cijevi. Definitivno, Raquel položi više cijevi od motherfuckin 'Alaska naftovod!

Oni su sada spavaju na istom krevetu na tjedan završava rad na različitim smjenama na tjedan dana, a home-troškovi nisu problem, kuće gospodarstvo je poboljšan. Oni su troje za više od godinu dana; Raquel je zatrudnjela nakon što je postignut dogovor da s Marcos, Luis pakt prihvatio sa zadovoljstvom.

Oni su izradu planova da ima dva muža, sve tri žive u istoj kući, ali dijete ne treba sumnjati ništa o tome.

Нема коментара:

Постави коментар