четвртак, 25. март 2010.

dopisivanje i upoznavanje

U posljednje vrijeme dopisivanje i upoznavanje sam dobio to znati moj susjed Janice prilično dobro i počeli smo učiti jedni o drugima. Mi smo oboje razveli ona ima dvoje odrasle kćeri se na svoje vlastite. Ja nemam djece, te su se razveli već deset godina. Kao što smo razgovarali preko jedne noći neka vina, pitala me što je bio razlog mog razvoda. Rekao sam joj da mi X nije bio seksualno osoba i imao mnogo pitanja koja utječu naš odnos i rastao osim nepopravljiv da pojednostavljuju. Rekao sam joj da sam bila seksualno biće malo nastran Mislim da te volim eksperimentirati sa seksom. I onda ju je pitao zašto je razvedena i ona mi je rekla da je njen muž je imao X napiti problem i da je potpuno je zanemaren. Ona mi je rekla da ona voli sex i pomalo je sama perverzni. Janice ima dečka koji je svojoj kući i ona ima svoj dom i ona kaže da će ostati taj način kao što ona nije vjerojatno da će oženiti ponovo kao ona voli svoju neovisnost.

Let me opisuju Janice. Ona je u upoznavanje i dopisivanje svojoj sredinom 40-ih, o 5'4 "visok, srednje do graditi tanke, velike okrugle dobro definiran magarca, tamna brineta skoro crne kose ramena, s električnim plave oči i prilično atraktivne. Ja ne znam sada joj poprsje je 36c kao što sam vidio joj je grudnjak. Anyway pitala me što mi je značilo o tome kinky. Rekao sam joj da sam bio vrlo otvoren i da nije puno mi se isključi i da volim biti uključeni u parovima. objasnio da ja nemam problema s jebeni žena nakon što ju je čovjek upravo je zajebano i da joj nađem jebeni žena s maca puna sperma jako erotski. Također sam joj rekla da ja nemam problema sa prehranom žena nakon što je bila jebeno, bilo kao što sam imao žensko prijatelj godina ranije da me volio miris joj prepone nakon što je zajebano, ali da je ona što se tiče ona će otići.

Janice sam pitao što je dopisivanje značilo Kinky o tome i ona mi je rekla je ona zapravo voli sperma na njoj iu njoj. Ona mi je rekla da joj trenutni dečko je lijep momak, a ona ne brigu o njemu, ali njihov odnos je uglavnom oko nagrađivanja međusobno seksualno. I onda joj je rekao da ne moram ništa stalno u mom životu kao što sam rekao vjerojatno mogli reći živeći pored vrata do mene. Ja sam ići na to da joj se ne da nemam sex ali ja sam vrlo oprezni u bilo koje susreće ja nemam. Janice onda nastavio mi reći koliko je kao da imate opterećenje od sperma odbačen u njoj ujutro prije nego što je otišao raditi na taj način ona može osjetiti da curi iz nje i kad je htio ići na zahod tijekom dana miris će probuditi joj, kao i viđenje sperma u svom mider košuljicama ona mi je rekla da ona uvijek nosi. Također mi je rekla ona voli da joj se sperma na tits, lice i tijelo i rekao mi da ona ima uzeti cum joj prepone i utrljava na njoj tits. Potom me pitao da li je ona iznutra sperma joj iz svog dečka da sam ju jebati. Rekao sam joj da ja ne bi imala problema s tim uopće.

Mi smo tada počeo ljubiti i osjećaj svaki upoznavanje drugi gore i ode u krevet. Ona je pitao ako sam mogao odlagati jebeni do ujutro tako da se ona može mene uzeti njoj sa cijeli dan. Probudio sam se ujutro u tuš trčanje zatim Janice izišao iz tuš i pognut na krevet, a mene zamolio da zajebavati joj psić stilu. Ja sam kao pitala, a ja ne mogu sjetiti puše tako velika opterećenja u ženu kao što sam bila jako uzbudi. Ona je tada izjavila je kako je prešavši do njene kuće do kraja spremna za dobivanje posla nisam imala raditi ovaj dan kao što sam uzeo nekoliko off dana. Ona je izjavila da će me zvati kasnije tijekom dana kako bi vidjeli ako sam htio da zgrabi nešto pojesti na ručak. Napravili smo susret za ručak i ona mi je rekla kako je ona izazvala je cijeli dan i da je ona sada je datum s Mikeom dečkom nakon posla kao što je karte za show u Detroitu.


Pa ja nisam vidio da Janice noći i morao sam otići na posao za tjedan dana, a kad sam se vratio je ostavio mi na umu da ona bi otišao za dva tjedna u Meksiko kao djevojka i njezin je putovanje u Meksiko s planiranim još jedan prijatelj, ali nije mogao ići pa je zamolio da ide umjesto Janice.

Pa ovdje smo do datuma i sam upoznavanje sa klinkama došao kući srijeda kao što sam morao otići opet. Bio sam gledajući neke TV i kroz moj prozor sam vidio ispred Janice povući u i to je bio oko 10:30. Nastavio sam gledati kad sam čuo vijest kucati na vrata. JA je otišao to odgovoriti a to je bio Janice. Ona je došla iznutra kao što je bilo jako hladno vani i ja i rekao halo stranac s osmijehom jer nismo vidjeli jedni druge za tri tjedna. Ona je došla do dnevnog boravka, a ja joj ponudio piće. Napravila sam joj raž i koksa i otišli smo i sjedili u dnevnoj sobi. Imala je čudan pogled na licu i bila nasmijana. Zamolio sam joj što je bila na umu i pitala me kako je gumiran i odvodom, ispred svoje hlače, ako sam još htjela da joj jebati, ako je ona imala opterećenje svog dečka sperma unutar nje. Rekao sam da sam mogao i pala mi kurac dobivanje vrlo teško i da bih volio. Sjedila je preko puta mene u velikoj stolici klizna joj prsti gore i dolje svoje hlače što smo bili s našim pića. Ona tada jednostavno ustao i povukao je uvijek nosio hlače off joj gaćice i pantyhose i izvukao je vrh nad glavom stoji u njenom bijelom čipkom grudnjak. Ona je okrenuo i pognut i poderao joj pantyhose otvoren sa svojim noktima i rekla dobro onda dođi ovamo i jebati i moja sperma ispunjen pička. Ja sam ustala uzeo moje gaćice od i hodio njoj da je, ona je povukao gaćice na stranu i rekao jebati mene i ispuniti moju pička s drugim vrućim tereta sperma. Bio sam jako uzbuditi i staviti moj pijetao u nju i ona je bila puna sperma jer sam mogao osjetiti kako je unutar nje. Ona je rekla fuck me hard koji sam i prije nego što predugo, čak i mokra kao što je ona počela sam dopisivanje sa klinkama puhanje moj tovar sperma unutar nje. Ona je došla vrlo brzo, kao i kad sam došao iz nje sam bio toliko iznenađen da je teško išta iziđe sa mnom, ona je povukao i latica joj gaćice preko leđa joj vruće puni pička. Ona je podigla joj hlače i zatim staviti na leđa, kao i njezin pulover. Ona mi je dala mali poljubac i laku noć i rekao je da odete kući u krevet, a ona će razgovarati da me sutra.

Janice me zvali na sisata plavusa telefon reći mene što je vidjela moje svjetlo dana i kad je završio sam dobivanje spremna za rad doći vidjeti imao na kavu. Mi dopust za rad u jutro otprilike u isto vrijeme. Rekao bih se oko pola sata, ona je izjavila da je velika gotovo spreman.

JA je otišao preko kada sam bio spreman i ona mi je izlio kavu i sjeo sam na stola. Ona je nosio crvenu suknju i sportska jakna, crna pantyhose, s bijelim bluzu i njezin crveni ruž izgledao fin. Oboje smo zapalili cigaretu i počeo pričati. Rekao sam joj da je ona iznenadila me sinoć s načinom na koji je govorila kao što smo imali spolni odnos. Ona je rekla da joj se uključuje i ona cums brzo kad je prljavi razgovori i rekla je ona također voli da ga čuju, kao kad u seksu. Ona me pitala ako sam uživala sam sinoć i rekao da sam ja još uvijek uzbuđen o tome što se dogodilo. Ona se nasmiješila i uzela povuci svoje cigarete i ustao i šetao više od mene. Ona podigne joj suknju i reče želite osjetiti ono što je u moje gaćice, rekao sam siguran i stavi svoje ruke dolje gaćice i pantyhose i mogao osjetiti malo ljepljivog kreme na njoj lađa. Ona mi je rekla ona nosi svijetlo dana jastučići ujutro nakon što je tako jebeno dobra iscjedak iz njezina dopisivanje sa sisatom plavusom pička ne propast joj gaćice i bilo koje drugo vrijeme ona nosi panty liners. Ona stavi joj ruku na ispred moje hlače i reče: "O, moj vam je teško jutros. Rekao sam joj ja sam uvijek uspaljen u jutro i poslije sinoć je puno bolje i uz svoju ruku na moj kurac. Ona je pitao ako bih želio krenuti ujutro prije nego što smo otišli na posao. Rekao sam da i ona otvorila moje hlače i pohotna plavusa uzela moj hard na van. Ona je sjeo i otvorio joj Blazer i otkopčan joj bluzu otkrivajući joj tits u bijelom seksi čipka grudnjak. Ona me je zamolio da masturbira na njoj i kad sam bio spreman da sperma je htjela da mi je sperma u njoj grudnjak. Sam naveo da masturbira i ona je izgledala tako seksi sjedi tamo ga nije dugo trebalo da sperma i otišao na to joj je povukao čašu podalje od nje sisa malo i sam došao na desnoj sisa i više nego što sam očekivao. Ona je gumiran cum tit oko nje i na njoj bradavici za mene onda samo neka čaša leđa nad njom tit. JA baciti moj penis natrag u moje hlače i ona sama nije gore i poprskan neke parfeme na njoj grudnjak Mislim da pokrije miris. Mi smo završili našu kavu i čavrljao i ona mi je rekla da su morali ići u Ottawi za tjedan dana za rad, a ona je bila ići u ponedjeljak i rekla mi mogli dobiti zajedno ovaj vikend, ako sam nije bio zaposlen i ako je ona mogla me nazove . Rekao sam da će to biti velik i očekujemo da će je vidjeti kad je imala priliku. Također mi je rekla da joj je dečko bio idući u Australiji (LUCKY FUCK) u dva tjedna za mjesec dana za njegov rad za postaviti neki sistem pa je bio idući u biti kući puno kao i dok je on otišao. Ona je tada dala mi poljubac brzo i oboje smo krenuli van na rad. Ja sam obličje naprijed to što vikenda možda u trgovini.

Vikend

Petak poslijepodne Janice me zvao na moj mobitel dok je na poslu kao što sam upravo dovršavao se za taj dan. Bio sam iznenađen što je rekla kada sam odgovorio telefona. Ona je rekla: "Bok ovo je tvoja sperma kucke drolja i ono što radiš" Rekao sam joj ja samo bio dorada gore i bila je dobivanje spremna otići kući. Njezin ured je blok od mina, gdje je i ona je pitao ako sam htio da se pije prije nego što guzate plavuse idemo kući. Rekao sam siguran kako to izgleda ćemo imati olujom ovaj vikend i vjerojatno ne će biti bilo gdje ionako ide. Rekla mi je gdje joj u susret, a ona je išla od vrata sada. Rekao sam da će mi trajati oko 20 minuta, pa bih vidjeti joj there.She imali štand na stražnjem gornjem dijelu bara i to je bio prilično miran koje me iznenaditi kao što je bio petak nakon posla, ali mislim da je bio snijeg scaring ljudi ići kući.

Sjeo sam na stola uz nju i naredio mi piti i počeli smo razgovarati. Ona je pitao mene ako sam volio način na koji je govorio na telefon i rekao sam ja učinio. Ona je rekla da mogu razgovarati s njom bilo prljavih želim, a ona se nije nepovoljno da se zove imenima kao što je ona sama zove. Rekao sam joj bio sam vrlo ugodno iznenađen, ali i rekao mi živjeli pokraj vrata jedni druge dvije godine i nisam znao toliko o njoj.

Sam stavio svoju ruku joj suknju na njoj bedro i ona lagano rastao se noge dok sam klizila moje ruke do njezina hot pantyhose pokrivena prepone i pitao je li moja mala drolja žele me osjetiti njezin hot cunt. Ona je upravo širenje joj noge malo šire i nasmijala. Sam stavio svoju ruku do struka joj gaćice i crijevo i skliznula dolje da joj pička i našao ga vrlo mokra i ljepljiva kao što sam dotakla joj mider liner. Moji prsti istraženo njene usne i klitoris joj i ja mogao reći da je bio vrlo uspaljen moj pogled na njenom licu i pokreta njezina tijela.gole plavuse

Ona je pitao da li se osjećala dobro tamo dolje i rekao sam joj to je bio fantastičan. Počela sam ju jebati prstom polako, a ona neka se tiho stenjati i rekao da igraju s njom klitoris dok je sperma mogla vrlo brzo kao što je bila toliko uspaljen. Polako sam igrao s njom klitoris i nakon par minuta joj tijelo tensed gore sam mogao osjetiti poplavi joj sperma curi iz nje razrez. JA je uzeo svoju ruku iz njoj suknju i ti mogao vidjeti neke kreme na mojim prstima koji je uzeo jedan i lizali ga čistim i reče drugi je bio za mene. To kušati dobro i rekla je da je kombinacija nju i njenog dečka koji je jebeno tog jutra. Sam ju pitao da li da joj je uključen i ona je rekla da je to i napravio joj još uspaljen da je ona već bila. Sam dodirnuo joj sisa koja je bila pored mene stisnuo joj bradavica malo i to je bio hard rock i ona stavi svoju ruku na moj kurac kroz moje hlače i također je bio hard rock. Rekao sam joj ja bila jako napaljeni i rekao ono što je moja topla sperma malo drolja će učiniti o tome. Ona mi je rekao da bismo trebali otići kući i provesti noć zajedno kao njezin dečko je bio idući u igra hokej, a ona nije imao nikakve planove s njim. Mi smo završili naš i pića i krenuli za doma, koji je oko 20 minuta vožnje, a kad smo izdvajali u naš pogon načine ona došla na sisate kucke to talk to me tiho kao par su bili susjedi pričaju na ulici ispred naše houses.She, rekao je da dođu na stražnja vrata, kada sam bio spreman na taj način nitko ne bi nas vidi. (Imamo neke GOSSIP Hounds NA NAŠOJ ULICI) Rekao sam joj da ću je vidjeti i promijeniti u oko 15 minuta.

JA je otišao preko pokuca ona mi je rekla da dođe na stražnja vrata bila otvorena kao što je ona bila u svojoj spavaćoj sobi uz prozor otvoren. Sam otišao u Janice je još uvijek u spavaćoj sobi viknu vanjska strana to sipati nam par pića ona bi biti pravo vanjska strana. Ja miješana pića i ona iziđe iz spavaće sobe nosi obična crna bustier s podudaranja gaćice, podvezica remen i čarape sa sjajnim crno lakirane visoke pete. Ona je pitao ako sam mislila da pogledala slutty dovoljno što je ona stajao pokraj pulta.

Moj pijetao nikada nije tako teško kao što sam gledao u nju, a ja uzeo moje traperice i košulju od odmah. Rekao sam joj da joj je izgledao kao jebena ulica pješačka drolja, koji sam jedva čekam da zajebavati. Mi smo išli u dnevni boravak zapalili cigaretu i počeo govoriti dok smo imali pića. Počela sam ljubiti joj prekrasne crvene usne kao što joj ruku i duge crvene nokte masira moj tvrdi kurac kao što sam i dodirnuo joj mokre gaćice. Mi smo tada otišao u spavaću sobu i Janice položio natrag na krevetu s njom širiti noge. Rekao sam da ću vam se jesti toplo vam jebeni kurva. Ona je povukla gaćice na stranu i JA je otišao dolje između nogu i počeo jesti joj pička. Ona je rekla ovo je tako gadno da sisate plavuse ste mi se jelo, a ja imam neke od mojih dečki cum inside of me. Bio sam lizanje njene usne i klitoris kao ludi čovjek i ubrzo je počeo da sperma i grabbed moje glave i održava ga između nogu. Ona je opuštena tren i počeo sam prst jebi joj, ona je jako osjetljiva, ali sam nastavio ide. Sam zakačen moj prst gore i počeo igrati s njom G točka, a ona je bila wiggling i oplakivanje. Prije nego što sam znao da je bila pucnjava je vruća sperma iz nje i sve preko moje ruke mi je i to je bio prskanje sve do njezina tits, lice i zid. Rekao sam da mi sperma za jebanje drolja kao da nikada nije učinio prije, cum cum drolja je snimati sve iznad mene. Kad je mogao uzeti to bilo više sam se zaustavio i njeno tijelo je otišao šepati. Ona je rekla ono jebi si učiniti za mene. Rekao sam vam dao ag spot orgazma kao i tvoja je stvarno lako za pronaći i jeste li ikada otići. Krevet je bio namočen i tako bili smo i zid na uzglavlje kreveta. Ona je izjavila kako nikada nije doživjela ništa slično i prije. Mislim da sam rekao ćemo naučiti nove stvari jedni o drugima nisu mi. Onda sam došla do nje lice sa svojim pijetao i reče sisati moj kurac drolja i počeo jebati u usta za malo onda izvukao i otišao dolje i reče sad ću jebati svoju vruće zbijeno malo rupu i pokazali moj pijetao joj pička. Ona je položio natrag kao što sam bio jebeni joj i rekao, jebi me jebi me. Rekao sam da sam jebena kurva i da je bolje sviđa. Bio sam jako optužen i rekao Sam bio idući u CUM i ona vrisnula sperma, sperma, sperma se moja guzate matorke mala kurva rupu i ja duhati moje opterećenja unutar nje. Ja srušila pored nje i počela sisati joj sisa i onda smo otišli na spavanje.

Buđenja

Sjećam se probudite na oplakivanje još pijan nije znao gdje sam bio. Pogledao sam preko i Janice je polaganje natrag s njom ruku u gaćice. Ona je rekla: "nisam vam probuditi i ja rekao ne stvarno sam se probudio". Ona je neprestano igranje sa sebe i rekao vam ne smeta da sam masturbirao te obaviti. Rekao sam nimalo jer sam uživao je ono što sam vidio i moj kurac je dobio hard rock. Ona je rekla da li vi ištanje to držati tvoj hard penis u mojoj ljepljivom malo zajebavati rupu. Imam pravo gore povukao gaćice u stranu (bili oni nalijevanje mokri) i stavi moj penis unutar joj kako je ona bila igranje sa sebe. Sam mogao osjetiti nokat joj srednji prst trljanjem moj kurac što je ona i dalje masturbirati. Ona je počela da sperma i sam mogao osjetiti njezinu vaginu je zatezanje mišića na moj kurac i onda poplava moj kurac sa svojim sokovima. Počela sam joj jebati i ona donijeti, rekao je da je penis u usta i razgovarati prljav za mene. Ja izvukao moj penis iz nje i rekao ovdje jesti to cover cum penis vam jebeni drolja, sisati moj kurac dok sam sperma vas jebeni malo kurva. Ona je počeo sisa i lizanje sve niz moje osovinom i na moje lopte i rekao mi jebati prljavi slutty usta i sperma na moje lice kada ste spremni.guzate crnke

Počela sam se zajebavati joj usta, a ona skoro uguši, ali je zadržao jebeni joj usta i nazivajući je drolja i CUM smetište. Znao sam da ću se sperma tako da sam izvadio iz usta i došao na svoje lice i kosu. Ona je uzeo moj kurac proširila cijelom sperma joj lice s njom, a zatim počeo sisati savjet koji je tako osjetljiva nisam mogao stajati, a ja povući. Mi je ustao i otišao u dnevni boravak da su cigarete i piće, ona lijevo sperma na licu sam napravio pića i ona je sjela na sjedalo ljubavi koja je deka na sebi i zapalio joj cigareta. Ona je još uvijek imao svoju rublja i na njoj pete i reče mi: "Mislim da možete me zvati guzica previše Jeff i ja kao da vas zove me cum dump nikada nisam čuo da je prije po putu kako mogu gledati nisam vidi sebe u ogledalu još ". Rekao sam joj da ona izgleda kao slutty fucking porno zvijezda s njom šminka za usne i sve zabrljati gore i sperma u njezinu kosu i na licu. Gledala je u mene i rekao vidim da vam se sviđa taj (kao što sam bio polu tvrdo). Smo razgovarali za vrijeme i ona mi je rekla da je davno naučila o prljavih razgovora i fantazije i da je kako je dobio preko nekoliko godina, ona je sama prije nego što joj kćeri preselio, a zatim počeo datiranje Mike. Ona je pitao ako sam htjela provesti ostatak noći s njom kao što je bio oko 2:00 u jutro i to je bio snijeg vraga izvan nije da sam morao daleko ići. Ona je izjavila da je bila umorna kao što je bio dug dan i da joj je mačka odspavati ranije nije bilo tako dugo kao što je moje. Mi smo završili naš pića guzate devojke te zadnja cigareta i otišao u spavaću sobu gdje je indeksirao na krevet i dalje nositi mokri cum stained rublja i njezina petama i legao dolje na leđima. Dobio sam na krevet i kleknuo iznad nje i reče: "Mislim da moja sperma drolja treba još jednu učitavanja na licu prije nego što idemo na spavanje i počeo da masturbira iznad nje puše još manje opterećenje od sperma na njeno lice. Ona me je zamolio da joj se cipele van i otišli smo na spavanje.

Нема коментара:

Постави коментар