среда, 7. април 2010.

sisate amaterke

Pohađala je na party, no sisate amaterke završio je u svom stanu s mladićem dati joj najbolje od užitka
Moja fantazija: Volio bih da je znao ovaj MILF pričanjem priče kao što je ovaj. Ona tvrdi žena nikada nije prestar za sex. Ovdje je priča je ona napisala.

"Ja sam o da se okrenu na 60, ali izgleda da ako se moj hormona naprijed pucati opet making me poteći s entuzijazmom, ljubavi i naklonosti. Unatoč Ja sam udovica ja još uvijek privlači muškarce, koji stalno bi me sudu. Volim čitati erotske priče, kao i viđenje slike i video na svoje stranice.

Jučer je bila subota, a ja još uvijek guzate amaterke imaju memores moj prvi sastanak s mladićem, postaje sretan woamn koji je bio pozvan da njezin sin-in-zakon je aniversary. Zapravo, to je više kao obiteljski Reunion.

Mi smo bili sada dobro napredan u noć -3:00 sati ujutro-pa sam mislio napustiti stranku i ide natrag kući. U tom točan trenutak, bio sam pozvan na ples by Marcos, obiteljski prijatelj. Pa, ja bih se zabaviti pa sam prihvatio bez više prepreka. Sve je prošlo prilično dobro kao uobičajena, dok nismo dobili previše pijani ples u velikim stražnjim vrtom.

Neočekivano, počeo sam osjećati Marcos 'velike napaljene klinkeizbočine u mojim bedrima kao što smo bili zajedno plesati zagrli nesabran. JA podoba vanjska strana što ih je imao teško na, sudeći iz mog iskustva i upoznatost sa velikim cocks. I ja bih mogao pogodak ovaj tip je bio dobro obdarena muški, previše darovitih. Talentirani Marcos ne brinite se skriva ili skriva svoju teško na, barem ga zadržati tajnu, a on bi radije to mjesto je u blizini moja bedra ili držati sisate i guzate amaterke na moje zdjelice. Sam ga gurnula natrag i upitao ga:

"Oh, Marcos, možda i tvoja žena nije 'uzeti dobru brigu o vama u zadnje vrijeme?"

On me pogledao u oči, nasmijala zla i odgovorio:

"Pa, ona je sada na odmoru. Ja ću nadoknaditi s njom sljedeći tjedan, tako da mislim da sam osamljeni tip sada. "

Okrenuo sam se pogled na sisate klinkenjega opet i rekao:

"Molim Vas, dajte mi doma vožnju? Ja sam sama u ovoj stranci. Dozvolite mi da kažem zbogom prvi i recite im sam jahanje s vama u automobilu. "

Nakon što je dobio u autu i on sisate kucke grabbed moje ruke tijekom kratke vožnje nekoliko blokova dalje od moje kćeri kuću, problem ovdje je još gore jer je vođena moje lijeve ruke na njegove hlače letjeti. Nisam oklijevao i dotaknuo trbuhom govoreći:

"Oh, možda ste previše očajna, uznemiren. Će vam psiholog može biti? "

Njegov odgovor je došao gore: "Oh, uvijek sam prešao mene lud, gđa Magdalena, misleći na svoje tijelo i bujan zaobljenim guzate crnkemagarca, sanjarenje od vas na te stranke weve 'pravedan slijeva!"

Kao što smo dobili dom, pa je izašao iz automobila, otišli smo u moju kuću i sad je zaključavanje vrata kako bi se spriječilo da uđu uljeza izvana, on me uhvatio s leđa, pritisak je izvan kontrole trbuha protiv mene. Sam okrenuo okolo i klizila prema dolje zatvarač. Izbočiti je sada u običnom očima, ne sumnjajući da će dobiti toliko potrebnu pažnju koju ono zaslužuje. Trom lizati duž dno penisa s početkom u blizini baze ran preko njegova duljina bi bilo guzate kucke dovoljno. I učini tako, i moje usne zatvara oko glave, moja topla usta kreće prema dolje vratilo. Nisam stati dok većina njegovih duljine bijaše mi u ustima i na moje grlo. Olakšanje glavu natrag, pijetao klizila dijelom iz topline mokro usta. JA je dobio leđa to sisanje, exhaling, moj topli dah oprana nad njim kao što sam doveo one usne bliže. Sam počeo na dodir i moždanog udara penis, pazeći da slajd dolje njegove hlače i bokserice do gležnjeva njegov, još uvijek na noge.

Sjedio sam u velikoj stolici u dnevnoj debele zenesobi i počeo puhati posao. Marcos želio jebati usta, tako da grabbed moje glave i zauzeo za štap da se u dublje. Sam bio vlasništvo teškoća gušenja do duboko grlo masivni penis, ali sam bio riješen da se ne suspendira ovaj show. Da biste prevladali cijeli penis, čak i lopte-prilično nemoguće-ja je stalno nastojala da ga proguta. On moaned kao što je poslao prvu debeli špricati ispunjena mojim ustima. Sa moje glave održan još, sam nije imao izbora nego da pije vruća sperma dolje njegov ili ga sisate i guzate kucke zadaviti. Budući da sam radije progutati, a ne pljuvati, sam učinio upravo to.

Ja skliznula off moje vrh, a zatim je dobio osloboditi od moj grudnjak, on je bacao iznad moje tits i bradavice. Marcos odmah skinula moje hlače, a on praktički poderati off moje gaćice, njih izvlačenja. Sjeći got me guzate plavusena moj 4's širi noge širok. Marcos nije me upozoravaju naprijed, ne izgovarajući riječ, stavi svoj štap u meni, gotovo split moja pička zbog nedostatka podmazivanja i logično je prekinuo taj pizda.

Ovaj tip je počeo da me funta, a zatim bang moj maca mahnito. Kako je zadržao čavlima svoj štap, nemilosrdno, počeo sam žaliti, tražeći od njega da ga zaustavi, ali će se nastaviti sve dok on cummed na mene u tom dlakave kucke trenutku precizno, a to je o velikom špricati cum load. On je rekao:

"Oh, ispričavam se, ja ne znači da se sperma u vas!"

Rekao sam: "O, njegova ok, ali možda ste ejaculated da je čudna tekućina u mene. Da li je to sjeme? Oh, osjećam se kao tekućina pucao guzate plavusena mene na orgazam, draga! Hajde, scumbag! "

Marcos je odgovorio: "Pa, sex je uvijek zadovoljan mojim plava lopta. To je ono što sam radiš sada, Magdalena! "

On je rekao: "Oh, idemo se okupati zajedno onda se na koljena na kadom da mi glavu. Izgledaš kao dama stručne scumsucker, kao prvi put! "

Nisam imao prije sisao ovaj tip penisa obrijane kucke počele su drugi tvrdi on poput plave čelika, u manje od pet minuta. Mi postignut za ručnik da se osuši i on mi je za krevet, bacio me na to gdje je počeo sisati moj klitoris kao nikad prije. Kao što je Marcos pokazao se dobrim pizdolizac, ah, odličan muf-ronilac, primjetio sam kako je koristio puno sline kao maziva. Počeo je polako i nježno, a zatim povećan gole plavusepritisak pokušavaju procijeniti koliko sam osjetljiva. Pa, tip je bio nekad miluje moje klitoris poking u njega kao da je to lift gumb! On je bio u krivu. Marcos je majstor tehnike ok.

Potom je iskoristio svoj kažiprst na glatko moždanog udara moj klitoris gore i dolje. To najbolje osjetio kad je izišao brzo. Marcos izvukao napa gore i iskoristio svoj jezik da vrlo lagano ga lizati. Onda je pokušao nježna klitoris sisanče i koristiti svoj prst da ga masaža u vrlo svjetlo krugovima. Što pojačani osjećaj sam osjetio. On je gumiran vratila svog penisa na i oko moje klitoris, koristeći njegovu intimne dijelove za mene ugoditi. Osjećao sam se njegov penis iznenađujuće mekana koža, odlična, trljanjem moj klitoris. Bio sam tetovirane ribe čist i obrijan stvarno mokri tamo dolje.

Ja sam svjestan, moram imati dosta mesa na moj vanjski usnama da zgrabite držite za Marcosa stavio palac na jednom vanjskom usana, i njegov pokazivač prst na druge. Cijeđenje ih zajedno i sisate kuckemasiranjem moj klitoris kroz i sa svojim vlastitim labia, Marcos zagledao u mene, čekajući svoje reakcije. Vjerojatno je pokušavao izbjeći odnese i stisnuti prejako!

Nakon što sam cummed, pitao sam ga položiti, pa bih se vozimo na vrhu koji su pole i staviti u u moj bolan maca.

%%%%%%%%%%

Moj drugi orgazam je došao brzo, u samo dlakave beogradjanke par sekundi. Ovaj momak je bio događaj jedan dobar posao ovdje, mi daje zadovoljstvo, nakon što sam mu dao dovoljno glavu. On mi je okrenuo, leži na leđima za početak misionarskom položaju tako da sam za njega širiti širok podizanjem noge u zraku. On je rekao:

"Španjolski bijelog puta kao što ste je guzate kuckedobio da imaju više konop od toga."

On je proveo dugo vremena banging i mene bombardovanje, do trenutka počeo je širok moj anus je poking prstom u nju. Prst skliznuo u lako pogoditi kako je sam bio čežnja za to. Nisam objekt te ga pustiti na svoje ... sve dok nije dobio mene na moj 4-a, zgrabio svoj štap i koji su usmjereni na moj čmar, da režira njegov penis. Samo malo truda je bilo dovoljno za gomoljasti glavu penis slajd u. ostatak svog pola na ove razumne ishoda, kao jednostavnim pritiskom bio je dovoljan da se osjećaju njegove loptice udarajući moj asscheeks.

Ja još uvijek ne znam koliko puta sam cummed, ali ovaj momak ispušta potpuno u moje dupe, osjećaj tople cum Inside My crijeva: To vam daje izuzetno zadovoljstvo nije moguće!

Nakon pola sata pauze-nepotrebno reći, bili smo svi proveli-on me zamolio da daju mu glavu opet. Nisam imao više izbora nego da se sisate zeneprijave, radi na štap dok je cummed opet unutar usta, lice i tits. Ovo je bilo izvanredno noći, upravo kao što sam bio na početku ostarjeti, u mojoj 60-ih. "

понедељак, 5. април 2010.

debele amaterke

"Sranje, Carmen kako si bio? Još debele amaterke uvijek prodaje kokice na tom odlagališta vidim," Steve zamolio iznenađen da se vidi njegova bivša djevojka.

"Da ja sam još uvijek ovdje, to je lako. Jesi li ovdje sama? Carmen upitao uzbuđen vidjeti svoje stare ljubavnika.

"Ja sam čekivanje za moju ženu. Ja sam ju sastanak da se vidi da nova pilence zvrčka Estrogen Armageddon".

"Čuo sam da je sisao, kad ste se vjenčali?"

"Mi smo imali samo naš jednom godišnje dlakave matorke obljetnice prošlog tjedna. U svakom slučaju, mogu dobiti velike kokice i velika Koks, mislim da vidim svoju ženu. Bilo je lijepo vidjeti te opet Carmen, izgleda dobro."

"Evo, na kući, uživanje u filmu."

"Hej hvala Carmen!" Steve hodio putem na sisate klinkenjegovu suprugu i njenog pecked na obrazu. On je predao svoje kokice, a ona mu je predala kartu.

"CARMEN Uzmite BREAK," Carmen supervizor, Ivan, povikaše. Steve čuli John i njegova supruga rekla da ide naći mjesto za sjesti i on bi joj u susret nakon što je otišao u kupaonicu. Steve hodio natrag gore na šalter gdje je Carmen je uzimajući spremni uzeti pauzu.

"Hej Carmen, možete li mi reći debele crnke gdje je kupaonica?" Steve je pitao kako je buljila u Carmen's tits.

"Da, postoji jedna na kraju kazališta, ali da je jedan je prljav kao pakao. Možete koristiti jedan zaposlenik u leđa", izjavio je Carmen gleda na Steve's prepone. Steve slijedi Carmen u kupaonicu uživanje u pogledu napaljene klinkenjezine okrugli magarca lepršav dok je išla. Carmen otvorila vrata za Steve i za njim u zaključavanje vrata iza nje.

"Neka mi sisati svoj debeli kurac još jednom Steve," Carmen molio.

"Mrtva kurva kao i uvijek nisu li djevojku?" Steve unzipped njegove hlače i izvukao njegov penis. Carmen je dobio na koljena, usisan u glavu i počeo ga masaže sa svojim jezikom. Steve počeo da se tvrdi i Carmen baciti više od njegov penis u usta njezina. Steve dosegao dolje i zgrabio debele plavuse baze Carmen konjski rep i gurnuo glavom prema dolje na njegov penis dok je pogodio leđa joj grlo. Carmen gagged malo i Steve sisate pickeneka joj iskrsavati za zrak. Carmen je uzeo nekoliko diše i Steve gurnuo glavu natrag dolje svoju osovinu.

"Zaboravio sam što dobar malen motiku ste Carmen". Steve je rekao zmajem Carmen 'glava gore i dolje njegov penis dok nije gotovo došao i izvukao. On je brzo pokazali Carmen glavu natrag dolje i napravio joj duboko grlo za nekoliko minuta.

"Želim te jebati sada Carmen, debele crnkinje nemam puno vremena. Moja supruga je čekivanje za mene pa samo nagnuti nad sudoper i povucite vaše hlače prema dolje."

"Dobro, omogućava da se na", rekao je s Carmen smiješiti.

"Oh, ali postoji samo jedna debele ribestvar Carmen".

"Što?" Carmen je pitao kako je izvukao svoje hlače i tange dolje na koljena.

"Ja samo svoju ženu jebati u maca, motike kao da sam fuck up ass."

"U moj magarac? Ali ja ne mislim da bismo na vrijeme svoj film počinje u. .."

"Došlo je vrijeme motike", rekao je Steve debele ribe rezanje Carmen off. Steve zgrabio Carmen i njezin nagnut nad umivaonikom i dobio svoj prst pere sline. On je gurnuo prst u Carmen buba-rupu i počeo se giba unutra i van, dok je njegov stroked oteknute penis sa svojim slobodnom rukom. Steve je uzeo svoj prst van, pljuvati po njoj šupak i stavio njegov penis-glavu protiv njega. Carmen opušteno njezina otvaranja za primanje Steve's penis. Carmen je počeo jaukati kada Steve gurnuo položila prsten i kliženje na magarca.

"Kvragu Steve Zaboravio sam koliko je velik vaš penis je," Carmen dahnu kao njezin šupak je provaliti.

"Hoćete li da pljune na nju još malo ili je to guzate devojkeosjećaj dobre motike?" Steve je pitao dok je on počeo da se pumpa unutra i van.

"Ne, to je dobro, uvijek mi je jeben tako dobar," Carmen moaned. Steve stavio desnu ruku na bedro Carmen i uhvatio joj rep s lijeve strane. On izdvajali joj glavu natrag i doista počeo jebeni joj dupe tvrdo.

"OH YEAH FUCK, FUCK THAT ASS!" Carmen debele kucke vrisnula.

"You like that girl? Uvijek je to ljubav se dupe." Steve pogledala na sat i primjetio je bio otišao za deset minuta sada. On je postignut za tipke Carmen majicu i njima otvoreno. On izdvajali joj grudnjak do flopping joj tits out. On primaju se Carmen grudi i bradavice. Steve gurnuo penis pa sve do svoje uporište i počeo ga premjestiti ui brzo cm na vrijeme. Steve pogledala dolje u Carmen mast magarac odskakanje kako je jebeno i to nije mogao više podnijeti.

"Idem da se sperma Carmen", Steve je rekao kako napaljene klinkeje počeo špricati mu sperma spreman Carmen's magarca. Nakon što je učinio Steve zaustavljene na trenutak uhvatiti njegov dah i vučenje njegov penis out of Carmen buba-rupu.

"Bilo je lijepo opet te jebu Carmen." Steve oslanjao debele picke se i pecked Carmen na obrazu i dao joj pljuska. On je čisti se i utrkivao se vrata u susret njegove supruge. Carmen čisti se također i sama pogledala preko u ogledalo.

"Carmen sam samo vidjeti kupac hoda odavde? Znate to je samo zaposlenicima," Carmen supervizor fumed.

"Žao mi je Ivana, kazao je druga kupaonica bila puna i ..."

"Carmen sam čula da vrište dok on jeben vas. Vidi mene u mom uredu nakon prekida." Ivan poharao off vikati na petnaest godina stari za ne stavljanje dovoljno led u sodas.

"Um Ivan, moj break je gotov sada sam sisate amaterkeuzimajući otkaz?" Carmen upitao dok bulji u zemlju. Ivan pogledao Carmen oko zaustavljanje i leering na nju tits dovoljno dugo da bi za Carmen savjet.

"Ako sam sisati vaš penis možemo debele klinke zaboraviti o tome?" Carmen izjasnili.

"Ne znam, to je bio prilično ozbiljan prekršaj."

"I swallow," Carmen je rekao kako je indeksirao preko i počela unzip Ivana hlače. Igrala se i izvukao kurac John's out.

"Prokletstvo, ti si veći nego što sam mislio!" Carmen je John's penis duboko u njezina usta i isisan. Ivan je počeo rasti u Carmen u usta i počeo praktički masturbirati s glavom. Nakon par debele zene minuta Ivana ispunjena Carmen u usta sa svojim sperma. Carmen proguta i dobio gore. John zgrabio Carmen sjenica preko joj majicu i dosegao iza da zgrabite joj dupe ispucati.

"Sljedeći put kada se osjećaju kao sisate plavusekurva na radu, javite mi, a možete koristiti moj ured. Vratiti se na sljedeći izbiti kako bismo mogli razgovarati o vašim podići."

недеља, 4. април 2010.

dlakave amaterke

Otac gume kćeri slutty ponašanja.
"Zatvorite vrata iza vas." On upućuje dlakave amaterke na krmi ton glasa da joj učini da mucati nervozno. Ona počinje govoriti, ali oštar pogled tišinu svoje mucanje.

"Znaš li zašto sam te guzate kuckepozvao ovdje?" on zahtijeva, svoje oči znače joj gleda gore i
dolje u odvratnost.

Ona zatrese glavom, puzanje u strahu za nju, sisate kuckeizrazito svjesni svoje intenzivne odsjaj. Ona smjenama, od stopala do stopala, oči ukorijenjena na podu ispred nje.

"Pogledaj me kad sam vam dlakave zene govorim!" Njegov glas mijeha i ona flinches.

Oprezno diže glavu ukratko, loveći dah kao ona vidi jedva
kontrolirani bijes u njegovim očima.guzate plavuse

"Vaše ponašanje za kasno me apsolutno disgusts." počinje, hodanje namjerno iz
iza mahagonij stol.

Ona wrings rukama, strah od sisate zenenjegovih preko nosivih nazočnost u sobi. Tiny zrna znoja na njenom vrhu obrasca usne i osjeća vlagu spuštanju leđima.

"Misliš da ne znam što ste do?" Smije caustically.

"I. .. ne razumiju ..." ona uspijeva mucanje, znajući ona je za to veliki put.

"Možete kap maslac ne bi topljenje čin! To neće oprati sa mnom bojim." pljune,
marširalo do nje.

"Znam sve o tebi šulja okolo dlakave devojke na svim sati, donoseći različite mlade ljude u kuću i dobivanje do svih vrsta opscene ponašanja u vašoj sobi. Imam sisate amaterketo ruke na vas, da ste lažov i ostvaren čak bolja glumica My Girl ".

Njegova ruka potezima ruku i ona drhti na njegovu razvratan dodir.

Osjetivši da joj nelagodu sneers, "Što je? Vi nikada žaliti kada prostitutka sebe na sve i raznovrstan. Vi, čini se rado raširila noge za mladog čovjeka koji god se vaše fancy ..."

Obraze rumenilo i njezin puls sisate plavuseubrzava kako ona shvaća da sve zna.

"Ne dolaze svi skroman, sad moja djevojka, nema smisla crvenjenje." dodaje on, hvatajući joj ruku i
joj povlačenjem s njim kao vraća se u svoje visoke sigurnosne kožna stolica.

"Ali ... ali! .." ona cries, uzbunjen dlakave pice na njegovu snagu. "Stani, ti si me boli !..."

"Gluposti! Sam vidio način na koji želite biti tretirane grubo i silom! Možete žaliti na taj način
gorko, ali sada znam da žude takva brutalnost! "

Ona se trese nekontrolirano, guzate matorkeužasnut na njegovu okrutnost. Ona squirms, pokušava pobjeći svojim zgrabiti, ali on je prejak.

"Bore neće dobiti bilo gdje osim u još dublje nevolje mlada dama." On gleda u nju, svoje oči i hladnim metalnim, kao da nema duše. "Osim toga, nisam te vidio toliko kao igru teško dobiti s tim dečkima! Ja sam jako uvrijedio da biste trebali protesta tako bijesno. To je samo kao što sam mislio, ti moja djevojka treba biti kažnjeni!"

Ona whimpers, s nogama osjećam se tako slabo da guzate pickeona sumnja da će joj podršku za mnogo dulje.

"Uzmi svoje gaćice prema dolje." On joj dlakave matorke upućuje i ona zuri u njega u šoku.

"Nemojte samo stajati tamo! Učinite to! Odmah." Sjeda u stolicu, otvoreno ruga joj konfuziju kako ona stoji pred njim, sjenčanjem.

"Da li me trebati da ga sricati za vas?" On kaže u niskom prijeteći glas: "Uzmi dolje tvoj gaćice sada."

"Molim ... žao mi ..." ona moli s njim, oči sisate pickeširoko sa strahom na ono što je planirano
next.

On je izvlači bijesno na rub haljine pamuk ljeto, to yanking se tijekom bokovima.

"Takav bezobrazluk!" on grmi, obje ruke sada na bokovima. On je brzo pulls off joj gaćice dolje bokovima i ona bori, pritiskom joj bedra zajedno da ga spriječi od njih vuče dalje.

"Ne odoljeti, više te borbe još gore kazne moja djevojka." Oči su mu kao da je glazura na kao što je svoje nakane.debele ribe

Ipak ona nastoji vrpolje daleko od njega. Umoran od borbe joj joj joj silom odvuče mu ju bacio preko njegov krug. Do dlakave klinke sada je ona plače suzama bijesa i straha, ali suze kao da ga poticati na.

S jednim brzu akciju je suza joj gaćice daleko od nje da bi se otkrilo gola koža poput breskve, savršeno zaobljene stražnjice za oči na blagdan.

"Zaustavite svoj plač, Mislio sam da si velika djevojka sada? Ti si dovoljno odrastao da zajebavati oko
zar ne? A vi cviliti i plakati poput djeteta! "

Sa svojim grubim rukama ju je guzate devojkeispravno pozicije preko koljena, piće u očima joj leži na krilu.

"Ja sam imao samo o dosta gledajući vas dlakave picke jebu sve one različite dječaci moja djevojka! Tako brazenly ostavljajući ih staviti svoje cocks u svom svakom rupu ..." on promrmlja, glas mu prijeteće, zbog čega joj se drhtaj i tresti u njoj sklona poziciju.

"Ja ga mislio o vrijeme koje ste imali pravi čovjek ... Ali prvo morate biti kažnjen ..."

Njegove riječi jedva napustiti svoje napaljene klinkeusne kada stavlja svoje ruke prema dolje oštro stan na njoj treperenje stražnjice. Uhvaćen u potpunosti od strane izlaska sunca ona viče u bolovima, žestoka šamar bode svoje kože.

"Molim! ... Ja sam ... sorry!" ona se zalaže ponovno samo da bi se sastao s još jednim brzim cmok izravno na njoj paljenjem kože.

"To je za vaše vlastito dobro ste nestašan, sramotni djevojka." dolazi njegov glas, gotovo robotske sada kao njegov dlan čini kontakt s njom gori obraze po treći put. Ona yelps bespomoćno, prezrevši njega i njegovu okrutnost. Ipak, sa svakim štrajk svoju ruku na njenu kožu dolazi još dlakave vagine jedan stranac senzacija uopce.

Jer, unatoč vrućini, a ubod se osjeća u ruci ona shvaća se nalazi još jedno
topline zgradi ...

Sada sa svaki slap je predati joj plač sisate klinkestišan i ne bore protiv njega je ugriza joj usne i traje njegova bezakonja, sada svjesni da je osjećaj uzbuđenja perverzne ... Ona shvaća da to nije znoj koja prekriva njezin unutarnji bedrima, ali gladak ljepljivih sokova, umjesto maca.

Primjećujući da ona više nije dlakave jebacice njega borbe, on je zaustavlja. On postaje svjestan njegov penis zatezanje protiv njegove hlače, kopanje u njezinu trbuhu. On je previše mokro, pre-cum oozing iz njega i namakanje kroz svoju odjeću.

Njezino disanje je brza, kratka bori mjestimice s mekim jauk.

"Vi učiti brzo ..." on promrmlja, njegov glas sada vrvi od požude. "Možda ste imali dovoljno
kazna za sada ... "

Ona je malo kima glavom, napaljene klinkehrabar da podigne glavu potražiti ga ukratko. On poteza
crvenilo kože magarca zamišljeno na trenutak prije njegove debele prste zadubiti između
joj ljepljive bedrima. To je njegov red dlakave plavuse da uhvatiti njegov dah kako joj vlagu, kaputi njegove ruke.

"Jeste li spremni na to da pravi čovjek fuck you?" On ju pita, oči mu dosadne na nju.

"Da tata .... Mislim da sam ja ...."