среда, 31. март 2010.

sms dopisivanje

Tata ima novu djevojku
Prikaži autora Informacije o autorskim sms dopisivanje pravima
"Što misliš?" Maura pitao.

Maura je tata guzate ribenovu djevojku. On je sreo nju ubrzo nakon su on i moja majka split up. Izgledala je kao lijepo dovoljno žena, ali ona je bila malo na frumpy strane.

"Ne znam, rekao sam. "To je guzate matorkemalo ... erm ... dobro, to je malo ...."

"JA uzeti to vam se ne sviđa?"

Nije da sam nije sviđalo kao takva, ali kako reći nekome rublje guzate crnkepostavili oni upravo sam donio kao poslastica za vašega oca na Valentinovo je običan i dosadan?

To me iznenadilo kada je tata dopisivanje sa klinkama uzeo gore sa Maura. Čovjek bi pomislio da nakon moje izvještačena od majke, on bi se našao netko malo više otvoren. Moja majka nam je ostavio nešto više od dva mjeseca. Ona je došla kući ranije s debele zeneposla i pronašao jednu večer mi je iskićen kao medicinska sestra daddy's sisanče pijetao.

Uniformu me stajati bogatstvo. To je izrađen od blijedo-plave likra rezati nisko, tako moje bradavice vrh preko vrha. To je kratka suknja s štaka-manje gaćice, a maleni čipke pregača preko vrha. Bijele čarape i tregere završio odijelo.

Tata je došao gotovo na licu mjesta kada me vidio u njemu. On je igrao s mojim tits dobi dok sam sisao off curi sperma iz svoga ogroman kurac. Kao što već znate volim malo GBH na moj boobies, i morao sam učiniti nešto guzate pickeda ga iskušati na davanje to mi je više od jedanput tjedno na nedjelju ujutro.

Mama pronašao cijelu stvar užasan. Ona se napaljene klinke zove tata odvratno iskrivio i mene kurva, a onda je pakiran svoje torbe i lijevo. Uzimao sam u to uvreda. Možda ću biti malo prljav na vrijeme za dvadeset i godinu dana stara, ali tata je sigurno ne izvrće pravo. On je nježan i vrsti, i daje mi višestruke orgazme kao nijedan drugi tip mojih godina. Ja sam osjetiti malo žao mama ipak. Pokušao sam objasniti da nismo imali namjeru za nju pronaći na ovaj način. Zapravo smo i planirali da joj upoznati guzate devojkeda je postupno, nadajući se ona može kao ideja i pridružite u. Nažalost, to se nije dao.

Ja gurnula misao tata penis iz mog uma, i koncentrira na Maura dilema. "To je malo običnih," rekao sam. "Možda te mogao odnijeti ga natrag u dućan i zamijeniti za nešto malo seksi. Ja ću doći s vama, ako vam se sviđa i pomoći vam da odaberete".

Uzimao sam joj donje rublje prodavaonica u High Street da sam ja osobno korištenje. Njezine oči skoro iskočila iz glave guzate plavusedok je zagledao u police pune asortimanom seksualnih pomagala.

"Ja ne znam da li ovo je moja stvar", rekla mucao.

"Naravno da je. Ne brinite o igračkama. Ima 'puno ukusna rublja kao dobro."

Sam odabrao nekoliko stvari off stalci i otišao s njom u svlačionicu. Ona mi je dala čudno izgledaju kao što sam ja za njom u kabine i crtala zavjesa.

Ja uručio joj crna sve-u-jednom s baskijskom prozirne čipke vrh. "Probajte ovaj prvi."

Ona me eyed oprezno jer je počela svlačiti. Vidio sam napaljene matorke se osjećala neugodno. Ja nasmijala u poticanju kao ona stajala u svom donjem rublju. Ona nije izgledao loše za ženu u kasnim četrdesetima, a ja pronašao njezin puni lik prilično uključite.

Dospio sam zakačen gore i njezin grudnjak. "Hajde, nemoj se sramiti. Nemate ništa nisam vidio prije."

Izgledala je kao neugodno joj tits odskočiti gole plavusepohotan besplatno. Nisam mogao uzeti moje oči off kremasti bijeli humaka s maline boji bradavica. Moja Fanny twitched kao ludi, kao što sam se borio da ih natjerati moždanog udara.

Prstima iskopali joj bijele pamučne hlače, prije je radila do hrabrosti da ih isključite. Ja skoro dahnu na oči njenih unshaved Minge. Kako uspaljen je to? Svi moji prijatelji su ili odrezani ili ćelav, ja nikad ne bih vidio pun na đumbira zgrabiti tako.

Moj srca oživi kao što sam joj ruku baskijski i napaljene crnke gledao ju stisnuti joj bujan tijela u nju.

"Pa?" pitala je.

Stajao sam iza nje i zagledao se u nju sisate kuckeodraz u ogledalu. Ja oslanjao u uskoj i prilagođen Baskijski tako da smo mogli vidjeti više od njezina tits. Moje bradavice su hard rock do sada, i znao sam je mogla osjetiti ih poking na leđima. Roza rumenilo digao vrata i gledao sam ju učenici rastegnuti. Osjećaj hrabra, ja uzeo kockati i tugged njezina vrha prema dolje dalje. Mali uzdah spasio joj usne dok sam počeškala thumbs nad njom ružičaste pupoljci. "Tata's gonna love you u ovoj," Ja whispered.

Osjećao sam njezino tijelo opustiti kao guzate kuckešto sam nastavio igrati s njom maline metaka. Iskušenje je dobio bolje od mene, a ja pognut glavu i zaokružena areole sa mojim jezikom.

"Jeste li sigurni?" Ona dahnu.

"Siguran sam, rekao sam kako sam izvukao čipka napaljene plavuse gaćice na stranu i razdijeliše ju natečene usne. Koristeći vlastite sokove za podmazivanje sam skliznuo moje prste u nju i stroked moj palac protiv nje klitoris. "

"Je li sve u redu tamo?"

Ja skočio kao prodavačica slomljen i viriti kroz zavjese. Ja lopov moj ljepljivih prstiju iz Maura je maca i sakrio ih iza mojih leđa.sisate zene

"Mi smo dobro, rekao sam.

Njezine oči preselio u krvi Maura engorged bradavice poking iz baskijskog. Dala neslaganje njuškanje i spustio zastor.

"To je bilo blizu," Ja giggled. Ona je gledala u čuđenje kao što sam popped moje prste u usta i isisan svoje ljepljive cum.

"Nemojte reći vaš otac o tome, zar ne?" molila. "Ne želim mu da me zavedete deponij za svoju kćer."

"Mislim da ćete naći da je obrnuto", rekao sam. "A ti to volio?"

Njene oči pune srama kao napaljene kucke što je kimnula glavom. "Ja sam zapravo. Mislite li da bismo mogli to učiniti opet negdje?"

Ja joj se nasmiješio i dao joj titties konačni stisnuti. "Mislim da se može ugovoriti. Da li tata ikada reći sisate plavusete kako bliski smo mi? Siguran sam da tri od nas su idući u imati puno zabave zajedno."

понедељак, 29. март 2010.

sms oglasi

Je li to samo mjesec dana prije da sms oglasi si došao posjetiti Annie na naše mjesto, samo da kažem hello, te da upoznaju joj malo bolje. Mora da je taj te voljeti sami uživate jedni drugih tvrtki, te neobična bliskost razvila između vas. Tada ćete naći sami dijeljenja određene intimnosti, uključujući i seksualnu voli i ne voli.

Možete li sjetiti ....

Annie izgleda pomalo neugodno, fidgets oko u svom stolcu, a na kraju i blurts out, "Volite li igrati sami sa sobom?"

"Da, naravno da ne. Zar ne?" vas odgovor, malo samo-svjesno.

Annie vas gleda u oči, i pita: "Jeste li ikad to pokušao s rakija?"

Nesigurna u ono što je ona točno znači, pitate: "Rakija? Kako to misliš?"

"Mislim samo porinuće prstom u rakiju, a zamazivanje oko stidnici. Ona se osjeća jako vruće, i čini se stvarno kao da ste spali na vatri. Na lijep način", ona odgovori s određenim tekućim pogledati duboko u njoj, crne oči.

"Mmm, ne mogu reći da imam, ali lijepo zvuči," ti odgovoriti, sječe malo tingly na svoje strane u razgovoru, i pitajući se gdje je to moglo dovesti.

"To je", rekao je Annie. "Jedan od mojih prijatelja mi je pokazao, kada sam bio oko 16. JA stvarno sličan to rade s vremena na vrijeme. Želite li probati?"

Val uzbuđenja prođe oko svoje tijelo sms dopisivanje kao što ti kažeš: "Da!" na glas koji je postao hrapav i želje. Annie odlazi u kuhinju, te se vraća s dva rakije čaše, u svakoj od kojih ona ima prolijeva mali mjera 'Flight of the Eagle Fish' rakiju. Ona gleda u oči kao ona rukama vam čašu, a postavlja svoje dolje na stol za kavu. "Morat ćete mi pokazati," ti kažeš kao drugi val uzbuđenja mlaz vode kroz vas.

Annie ima sjedište na kauču nasuprot vas, i otvara joj noge, tako da možete vidjeti svoje crvene gaćice ispod skuta svoje mini-suknju. Ona podiže joj malo suknju, a traje dva prsta sa svake strane gore i dolje po njoj prepone, duž rubova joj gaćice. Ona podiže guzica gore i dizalice joj suknju zabit, otkriva sjajan par satenskih crvene gaćice koje kontrast deliciously s njom tamnobraon kože. "Da li se zafrkavati ovako?" ona pita u nesiguran glas.

Kao što je ona pomiče prste gore i dolje, licni oglasi preko sms-a ona dizala noge gore, i stavlja ih na stol za kavu. Možete vidjeti mokro mjesto počinje da se formira gdje joj je stidnica skriva iza gaćice, i daje vam da vidite uzbuđenje. Možete osjetiti meke vlažnost raste u svoj prepone. Ona podiže joj skitnica, i pulls off joj gaćice, bacajući ih na podu iza pod stol za kavu. Ona dips dva prsta u rakiju, a zatim ih transfera, kaplje vatrene tekućine, na usne njene vagine.

Ona je izglađen rakija sve oko nje stidnici, a zatim je otišao leđa za više. Ona nastavlja porinuće u rakiju, a to trljanje sve nad njom sada natapanje stidnici. Možete gledati, fasciniralo, jer je ona miješa rakija sa svojim vlastitim sokovima. Njezina duboke, tamne oči postaju tekućine, kao da je rakija je počeo požar iza njih. Gledanje njoj, ako se osjećate kao svoj cijeli trbuh i uhvatiti je vatra.

Slijedeći svoje vodstvo, te umočiti prste u rakiju, i guzate devojkesmjestite ih nježno protiv svoje stidnici. Vi ste zavladala je nevjerojatna peckanje, koja počinje od svoje prepone i prostire kroz vaš trbuh, i dolje svoje noge. Ti idi za drugi kap rakije, i peckanje raste kao požar. Vi ne sms erotika možete kontrolirati. Želite li više.

"Naravno, kada je Bill je tu, on voli da ga lizati off. Tada sam dodati neki više, a on ga licks off ponovno. Nakon nekog vremena, on mi prodire u njegov penis, a onda sam najviše nevjerojatne orgazme. Ponekad Čak sam doći dva ili tri puta na taj način ", kaže Annie u glas produbiti svoje stanje seksualnog uzbuđenja.

Ti ne znaš što dolazi od vas, ali je ispred imate priliku da misle. "Mogao bih ga lizati off za vas," vi izbrbljati.

"U redu, dođite ovamo, i to sada", kaže Annie, porinuće joj prste u rakiju opet.

Možete prijeći sobu, i kleknite na pod ispred ovdje. Nema kvalifikacijsko natjecanje. Vi ste oboje prošlosti toj fazi. Vi pokopati svoje lice između nogu, a okus svilenkasta vlažnost njene vulve, i uzeti u ukusno senzacija rakije, sokovi joj, joj mekoću usana, a sjaj tople potječe iz njezine vagine. Crtate prvi, a zatim ostale iz njezinih usta u usta, preklapanje gore sve tragove rakije ona velikodušno je podnijela zahtjev.

Vi doći za rakiju stakla i to prođe za Annie, guzate matorkekoji se primjenjuje još jedan od rakije pomažući joj stidnici. Vi odmah zaroniti u to lizanje off. Annie jecaje kako vas nježno sisanje na njene usne, i tvoj jezik pikado na njoj vruće vaginu. Vaša jezik istražuje mišićna zidovi ljubavi tunela, kao i ona njoj lukovi bokova to meet you.

Ubrzo ste zaboravili sve o rakiju, pa ona ima. Osjeti svoje usne na druge žene maca su preuzele, a ti si toliko izvan kontrole na davanje užitka Annie je u prihvaćanju za to od vas.

Vaša strelovit jezik pronalazi maleni, ali od Annie je klitoris, a ona gasps što počnete da krugove oko njega, bliže i bliže centru. Možete umetnuti dva prsta na njoj tunela, i premjesti ih nježno, ali čvrsto i izlaziti kao vaše usne i jezik istražiti njezin klitoris napa, povremeno podizanje ga četkom preko klitorisa njoj izložen.

Dođete do dolje i osjećam svoj pička kaplje guzate crnkevruća tekućina. S dva prsta u svoje slobodno lijeve ruke počnete da se spor oko krugovima i oko klitoralni područja, borave daleko od samog klitorisa. Vaša mogu osjetiti svoju strast montiranje, i ti si nosio daleko od kombinacija osjećaja.

Vaša jezik vodi na svojim životom, radi naprijed-nazad preko njezin klitoris područje kao svoje prste gurnite u čvrsto i iz ljubavi tunela. Annie's disanje postaje teže, a leđima lukovima. Ona posegne i zgrabi natrag na glavi. "Da me doći, ahhhhhh" she screams. Njezina leđa lukovima, a ona skoro padne off kauč, uzimate s njom, ali nekako vas oboje uspjeti ostati u mjestu. Njeno tijelo shudders i trese kao njezin orgazam je overwhelms. Vi ste odnese svojim zadovoljstvo, vaše lijeve pokrete na sve brže i brže krugove oko svoje vlastite klitoris. Iznenada vas previše eksplodiraju u bijes orgazmičke čistog užitka, a vas dvoje se debele zeneurušiti u toplu, strastvenu, ženski zagrljaj na hrpu mekani tepih.

Još uvijek lažu dajte se na podu, govoreći ni riječi, kada čujete podići auto ispred kuće. You start to get up, no Annie vas uvjerava da ja ne mogu biti coming home yet. "To je vjerojatno samo netko ide pokraj vrata", kaže ona. Vi se opustite u svome toplom post-orgazmičke zagrljaju, i počinju razmišljati o onome što ste upravo učinili. Ti osmjeh na sebe. Što je to divno liječiti.

Samo onda čujete ključ u bravi. Možete početi ustati, ali otvara vrata, a ja sam stajala tamo s šokiran pogled na moje lice. Te obje skočiti na noge, no kao da stoje prikovan na podu. Mi smo samo tu stajati i buljiti u jedan drugoga.

I pogled s Annie na vas, zbunjeni onim što vidim da su se događa. Annie zuri u mene u strahu, i suze dolaze na oči. Ona počinje jecaj otvoreno, a čini suspendiran za mene vrijeme. Nitko ne pomiče. Odjednom, ja obavijest Annie suze, a ja polako kretati prema njoj, postaje potpuno svjestan svog golog tijela, te po prvi put primjećujem svoje grudi čvrsto i dalje uspravno bradavice. Kao što sam se u viziji dvije prekrasne, izazvala tijela, odjednom sam shvatila da sam išao na mašta da sam sanjala o godinama.

Ja vas četka prošlosti, niti od nas rekao nešto što guzate pickeje još uvijek napetost u zraku. JA uzeti Annie u mojim rukama, i reći joj da je sve u redu. Nisam ljuta, a ja ne povrijediti. Još uvijek joj ljubav, te ona može pomoć mene živjeti moje mašte, ako ona želi, jer znam da ona sada ima njezin živjeli.

Malo nesiguran, dođeš oko druge strane Annie, i jedni i drugi drži zajedno, vaš goli bradavice pritiskom na jednako gola koža joj leđa. Mi napraviti dosta slika, sve stoji, znajući ono što se mora doći sljedeći, ali ne znajući točno što učiniti o tome.

Mi stojimo ovako za neko vrijeme, svaki osjećaj malo zbunjeni. Konačno, sam posegnuti, udarac s lijeve obraz tiho s leđa od moje ruke. Annie briše joj grlo, i drži me čvrsto s jednom rukom, a stavlja druge iza vas, te drži kako je najbolje ona može. Mi kretati dok smo sudjelovali u prekrasan guzate devojketri puta zagrljaj. I ja mogu osjetiti jedan od vaših grudi i jedan od Annie's grudi protiv svake strane grudi. Moja bedra počinju peckati, a razina uzbuđenja je čak i viša nego što sam se osjećati prvi put sam vodio ljubav na novog partnera, vratiti erotski oglasi kada se takve stvari se koriste da se dogodi. To je potpuno novo iskustvo.

Ja Annie poljubac na obrazu, a ona zatvara oči. Ti i ja svaki poljubac jedan očni kapak tiho i polako raditi naš put niz njezino lice, dok otkrivamo joj usta. Ja mogu kušati muskiness od sokova iz svog maca na njene usne, kao i naših usana miješaju, mogu okusiti Annie's upoznat gorko-slani okus na tvoje. To je terrifically erotskih osjeta, kao naše usne istraživati, te našim jezicima uhvate jedan drugoga.

Svjesni smo da je vrijeme za mene da biste dobili sisate plavusevanjska strana od moj odjeću, tako da Annie počinje otkopčati moje košulje, i idete dolje na koljena i unzip moje traperice. Možete doći do poništiti moj remen zakopčati samo kao Annie tugs moju košulju besplatno, i gotovo ga suze iz mojih leđa. Moje traperice padne na pod, a ja sam stajala tamo u moje crveno donje rublje, moja erekcija napinjanje na materijal kao što podebljano mokro mjesto razvija se veoma brzo u veličini u kojoj glava moj penis je čeka pozornost.

Ali ste se odlučili za čajeve mi malo, a nakon licni oglasi kraljevo Annie vodstvo, možete grickati malo na jednu od mojih bradavica, šalje strijele užitka dolje prema mome sad pulsira penisa. Malo cool, glatku kožu od vas noge četkica protiv moje sada nalijevanje rublje, i upravo prolazi preko moje dobro podmazan glavić. Iznenadni val užitka puca kao grom iz mog penisa do moje osjetljive bradavice, a ja neka se mekani stenjati od užitka.

Annie možete pogledati u oči, i nekako prolazi pohotna plavusakomunikacija između vas bez riječi, i kako ide dolje na koljena ispred mene. Prvo morate posegnuti i nježno udara moju gorenje penisa kroz mokri materijal moje donje rublje, a onda moje rublje je na podu. Vaša Usta su svi nad moj penis, oko glavić, gore i dolje osovina, oko moje lopte. To je sve što mogu učiniti kako bi od snimanja moje opterećenja sjemena u jednu ili obje od vašeg usta, ali nekako sam uspio to držati pod kontrolom kao što ni ja uživati gorenje valove užitka koji prolaze preko mene.

Annie kaže da kleknuti na pod, i licni oglasi beograd mene naloga, "Fuck Jolene od iza. Želim gledati jebi Jolene od iza."

Slijedeći njezine upute, sam kleknuti iza vas, a ja proniknuti vaše potpuno nalijevanje maca, moj penis klizne u vas kao namašćenom igle. Ja ga početi kreće unutra i van, polako, vrlo, vrlo polako, sve dok milovati moje ruke iznad trnce koži leđa. Kao što sam ja stroking stići oko bradavica i jedan u svakoj ruci, to twirling među moje prste.

Annie se sjedi na podu, samo ispred tebe, guzate plavusepolako stroking joj stidnica, i gledajući sa fasciniran očima kao i mi jebati, psić stilu na podu dnevnog boravka. Ona odlazi u kuhinju i vraća sa stolicom, to stavlja neposredno ispred svog lica, i sjeda. Naslonjena leđa, ona je teases otvoriti svoje vaginalne usne, a kreće stolica prema vama dok joj je stidnica u roku od nekoliko centimetara od vašeg lica.

Znaš što ona želi, tako da pokapaju svoje lice u licni oglasi subotica njoj maca, i početi ljubljenje, sisanje i lizanje joj je samo još jedan žena može. Možete osjetiti mi pumpanje polako i od Vas kao crtate svaki silky usana joj u usta. Možete ju zamisliti kao svoj strelovit zadovoljstvo jezik prelazi njezin klitoris pupoljaka i ona gasps. Vi i dalje sisa Annie's maca što sam udarac skoro bolno sporo i izlazi iz svoje ljubavi spremni kanal.

Baš kao što se čini da ona će doći dok ste joj liže, Annie sama extricates iz usta ljubavi, a gura stolicu po sobi. Ona postiže preko malo u vrećicu koja je ležao uz kauč, i izvuče mali, torbicu veličine vibrator, a ona mjesta preko klitorisa. Vi ste disanje na taj način učiniti lijepim kad uživaju veliki sex, a ja sam jedva mogu sadržavati. I držati se kreće i izlazi iz vas na excruciatingly gole plavuseusporenim tempom, kao što se fokusiramo na svaki i svaki osjećaj.

Gledajući vibrator, a zatim i na vas, Annie iznenada pomaci svoj položaj, tako da ona može ležati na leđima i dobiti vibrator protiv klitoris. Možete osjećati oštru valova izgradnje, a možete osjetiti moj ritam spor i odmjeren kao te dobiti u ovaj novi osjećaj. Valovi iz vibratora nakupiti u intenzitetu i učestalosti, te počinju miješati s mekše mahali generiran mimo moj penis se kreće i izlazi iz svoje vagine.

Iznenada, možete osjetiti moj penis pritiskom protiv svoje G-točke, valovi postaju jedno, a eksplodiraju u svoj donji dio tijela kao što su bombe ide off. Kao što je tvoj orgazam pere preko vas, vi vrisak glasno, te nastaviti nekontrolirano vrišti kao valovi se povuku, a ti potonuti u post orgazmičke sjaj. Propasti zajedno smo na katu, naša tri tijela isprepletena. Nekako sam uspio zadržati od sebe dolazi, i moja erekcija je uvijek spremna za Annie. Polako ga izdvaja iz svog rastaljenim vagine, molim vas, ako mislite da mi je spreman pomoći i Annie.

Legnem na leđa na tepih, a Annie je i sama pozicija iznad mene, i sisate kuckepolako sama spušta prema izlazu mi još lupanje penisa, a njoj slajdova unutar okrenuti glavu. Te činiti se biti izostavljena iz akcije, sve dok ja predlažemo da dođe i sjedne na moje lice, tako da ja mogu lizati tvoj maca dok Annie je jahanje moj penis prema gore i dolje. Nekako, znam da uvijek možete upravljati drugi orgazam, a to stvarno uzbuđuje me da zna da ste više-orgazme žena.

Vaša sokovi, pomiješana s mojim vlastitim precum kapati dolje na moje lice i moj jezik započinje strelovit oko stidnici. Annie se kreće vrlo polako prema gore i dolje na moj penis, kao da pokušava izvući svaki zalogaj osjeta iz nje. Vi bacati svoje ruke oko nje, savjete vašeg sastanka iznad grudi trbuh. Istovremeno, dođete do jedni za druge u grudi, i započeti miluje bradavica. Moj jezik je strelovit oko unutar svojih usana, a Annie se ljulja gore i dolje na moj penis. guzate kuckeUkupan osjećaj je gotovo neodoljiv.

Osjećam se jedan od vaših ruku ići dolje do Annie je klitoris, a ja mogu osjetiti njegove kružnog kretanja u mom penisu, koja se počinje osjećati kao da će eksplodirati. No, moram se koncentrirati, jer ja ne mogu pustiti Annie dolje. Ali okus vašeg maca, osjetiti moj penis unutar Annie, i pritisak od svog prsta zaokružite Annie's klitoris je gotovo do mnogo podnijeti.

Moj jezik počinje nagli pokret protiv klitoris, to licni oglasi zemun razotkrivanje sa svojim prekrasnim malo kapuljača. To izgleda tako teško i sjajan, mokra Zovu te, a tvrtka savjet od mog jezika pikado protiv nje. Moj jezik je krugovima, okrugle i okrugle, a vi udarac Annie je klitoris u istom pokretu s prstom, i ona jaše gore i dolje na moj osovinu.

Mi smo svi od nas izvuče iz kontrole. Vi sisate zeneosjećate vatra gori na klitoris, i širenje gore kroz svoj donji trbuh, a vatra raste u intenzitetu, čak i Annie gasps ona se osjeća kao da joj je trbuh gori. Ja sam isto tako osjećaj kao da sam blizu do točke bez povratka, kada je Annie poviče: "Ahh .., Jolene, Storyman, ja ću doći, oooo da, i počinje rock sa ukupno odustati. Imate problema održavanju svog prsta na njen klitoris, ali nekako vam upravljanje, a njezin orgazam je pojačati vašu pažnju.

Kao zidovi Annie's vagine licni oglasi nis pulsirati s njom orgazam, shvaćaju moj penis, a ja ne mogu držati natrag bilo koji više. Sve što je sagradio u meni kao čvrsto namotan proljeće je otpušten, i ja eksplodirati u najintenzivniji orgazam je moj cijeli život. Kao što sam ići preko ruba, moj jezik iskopina na vaš klitoris područje, i ogrebotina preko klitoris, šaljući valove osjeta se kroz sve svoje živčane završetke. To je previše, te se također dolaze, naši orgazme preklapaju, a gotovo melding u jednu.

Kako naš orgazme povuku, mi polako skliznuti u sisate plavusenajugodniji osjećaj udobnosti bilo koji od nas osjetili su u dugo vremena. Mi sklupčati se, isprepletene zajedno na podu dosta za neko vrijeme prije nego što bilo tko poteza. A kad se krećemo, to je samo da se približi, da se osjećaju toplinu naših ljubitelja pored nas.

недеља, 28. март 2010.

sisate matorke

Raquel sada bila oduzeta sisate matorke znatiželje, i odlučio za unzip Marcos "zadihati. Ona je dobio iznenađen ogromne, ogromne štap ona računati bliži 22 centimetara. Taj kurac je tako debela joj ruku neće moći priložiti i omotati oko osovine. Njezina radoznalost je povećan čime je dobio na koljena da se bliži stare.

Masivni penis je sada pred svoje lice, i Raquel nije mogao odoljeti, gdje ga je iskušavao đavao: Ona želi znati kako da bi se osjećali veliki bar u usta, i lizali mu miluje glavu dok sperma ispunjen loptice dok je molio joj sisati ga duboko u usta njezina. Marcos je rekao:

"Oh, Bože, oh, fuck, ovo je ukusna!"

Dobivanje penis u usta njezina je guzate matorke problem ipak, teško probija u, njegova debljina bi samo omogućilo 5 centimetara unutar njezina usta pa je gurnuo svoju glavu za više ulaz off penis. Zgrabio joj kosu i pokušao da zajebavati joj usta. Definitivno će to biti nemoguće da omaći u i ona se povukla.

Ova akcija je dobio Marcos annoyed, neugodno mu overexcitement. Ona će biti dužan nadoknaditi i počeo raditi hand job-prvi poljubio gomoljasti head.She zgrabi ga i nježno ga gumiran gore i dolje, ona osjeća pulsiranje u ruci. Ona je sada uzimajući okolo stvarni stroking od masivnog penisa. Ona misli "Nemojte to učiniti. Pa, može biti nekoliko udaraca, ali ja bih radije usredotočiti na ovoj gomoljasti penisa glavu."

Ona je sada koristi vrtložno gibanje među prstima i dlanovima. Ona pomisli u sebi: "Oh, želio sam da sam imao neki lubrikant pri ruci ovdje."

Ona štap sa masiranjem sisate i guzate matorke glave i svaki jedanput in kratak vremenski razmak mu je dao nekoliko dobrih udaraca pravi a zatim je otišao leđa za masažu glave. To apsolutno vozio Marcos lud, i on je počeo vikati:

"Oh, Bože, molim zaustavljanje, zaustavljanje, prokleto!"

Ona ne brinite, ona je znao on to nije značilo i zadržao se ove rutinu dok ga nije osjetio na rubu ostavljajući ići. On je došao u vrijeme kad je počela milovati kao da penis pumpe poludio i gledao udarac. Ona je zapitao koliko Marcos stvarno mogao pucati s pištoljem da njegova. Ona je ubrzala tempo joj da ga cum brže uz sisanje testisa, te onih normalne veličine ipak, tako da se uklapaju u cijelosti u usta sisati. Gvido je eksplodirala u roku nekoliko minuta, s velikim opterećenjem i sperma orgazma njezina hranjenja mu sperma.

Raquel je učinjeno s Marcos, pa sisata matorka ga je zamolio da odu u krevet ili bi rizik dobiti je uhvaćen od strane svog supruga, ako je previše opasno Luis je buditi po buka u kuhinji. Ona je čisti proliveno sjeme na pod, i pozvao njen suprug otići na spavanje. Njezin muž sigurno je imao torbu na ovaj party!

Raquel je sada previše okrenut na ovim prekida, i njezina znatiželja je bio veći i čudio se kako neman penis bi osjećali unutar nje, ako je ikada to jebeno. U ponedjeljak sljedeći dan, Luis, Raquel je muž otišao na posao, a Marcos je dobio dolje to blagovaonicu ima doručak. Ona je počela da se izjasni o tome kako je veličanstven noć je bio na okupljanju dan prije, dodao je bila podnio ostavku da sadrži sve svoje požude, pa okrenut na temelju. Također je komentirao ovaj je pčelinji nemoral, ona je nepošten i treba zaustaviti. On je počeo da joj laskati, Nepotrebno je reći, on je samo guzata devojkaželio uvjeriti u svoju jebenu; nastaviti ono što je pokvario se tako brusquely. On je rekao:

"Oh, znaš, Raquel, mi bi trebao doći guzata matorka do vrhunca, najbolji trenutak ovdje i okončati ovaj stuff smo počeli jučer."

Raquel otpor-ju će se moći-je odustala i ona je pristala na predaju, priznao je poraz jer je milovala svoje stražnjice, i njoj uhvatio iza ljubljenje vrata i trljanje njegov penis protiv nje asscheeks.

Njegove ruke ponovno počela moždanog udara joj maca i bedra iznad joj zbijeno kratko. Ona je mogla pogoditi bio spuštanju njegove hlače i vidio kad je penis izniknu. Njegova teško na put osjetio iznad njezine gaćice. Marcos ju je dovela do dnevnog boravka, neka mršav, pognut kauč sa svojim koljenima zaključan odmara na sjedalo i vožnje rukama na leđima kauč na nju 4's.guzate matorke

U ovom položaju ga na koljena, on joj tits Pomilovala, dosegnuvši sa rukama za DDD grudi. On je čak ih masira i grickaju bradavice joj uzimajući joj čak hotter. Kao što joj asscheeks dobio vidljiva matorke novi sad nakon što on polako klizila svog kratkog i gaćice, on poljubi je i stražnji dio gumiran masivne šipke od Raquel's magarca. Raquel nisu mogli uzeti više i molio na koljenima:

"Oh, molim te, jebi me sad: želim da se prodrlo taj štap. Pierce s tim crnim štapom."

Kao ona je bila na 4 je na kauč, iskusni guzate crnketip rastao je asscheeks Raquel da bi se mogao ispitati vaginu ulaza, i mjesto velikih vratilo tamo. Počeo je guranje, prešani u, u nedostatku ići u.

On je dobio razočaran realizirati samo manje od polovice gomoljasti penis glavu su proboli u Raquel, dok ona već osjeća bol u usporedbi s onim kad je izgubila nevinost mnogih godina prije svoga muža, ali ovu bol je dodao kako bi poboljšao svoju želju i fancy biti probijen odmah; je gurnula unatrag da mu pomogne i šipke za unos joj još više. Gvido je povukao umjesto rekavši:

"Oh, Raquel, polako, molim vas, to mi je ranjavanje. guzate devojkeOva maca je preuzak."

Marco štap poked, napreduje, a uzimajući neki napredak, centimetar po centimetar u vaginu ... do svoje loptice nabasao na nju asscheeks. Ona je rekla:

"Oh, svoje uporište loptice! Neka ovdje za neko vrijeme, a moje tijelo asimilirati."

Kao što je ljubavnik počeo matorke beograd pumpa polako, boli squandered kao on oživi tempom. Tip penisa je već dobio za duboki kraj u pićka i bol je nestala nevjerojatno. Njen orgazam izgradili, sve dok dolazi s najviše probran vrhunac ikada u svom životu. Raquel je zastenje i glasno vrišti od Marcos prepala. Bio je prepala shitless! Kao što je žena i dalje plača, suza ide niz obraze, upitao je.

"Što nije u redu s tobom? To ne će me spriječiti da vas jebeni opet." On je rekao.
Ja ću koristiti Condon. "

Ona je rekla:

"To navika 'biti potrebno, znate ove stvari o Luis. Ah, još uvijek ima vodeću ulogu u satu olovka, ha, ha!" Marcos je nastavio puhati, uze svoj štap van i cummed na leđima i asscheeks.

&&&&&&&&&&&

Raquel je samo bio u želji da sisate plavuseimaju sex u to prilika, samo s namjerom da mu jebati samo ovaj put, ali Marcos zaprijetio da će joj dati od strane reći cijelu aferu kako bi Luis ako ona nisu prihvatili ovaj prijedlog nepristojan, neka vrsta mita. Prema njemu bi trebali zajebavati mnogo puta, a ne na trajnoj osnovi, iako je već bio-dobivši posao.

Oba Marcos i Raquel je muž matorke subotica otišao u traženju posla, pa će ona biti sama doma da, nitko ne da zajebavati se. To je bio odličan put za habanje u njoj pizda da ozdravi, uzrokovane prisiljeni prodora, kao i maltretirani od čudovišta penis, a koncentrator-središte.

Ona je iskreni prihvaćanjem joj je sretan što je Luis žena ne zahtijevaju seksa na tih dana, dok je Marcos imao pronašao posao i noći-tjedan later.Marcos zahtijevao da zajebavati joj opet, koji je stečen joj bolesna, bolesna da su prisiljeni da jebeni masivni penis opet. Ali Raquel je pohotna plavusaželjan da to napravite umjesto. Nakon što je drugi put zajedno, ona je dobila točku: to bi bilo neizbježno da biste dobili daleko od Marcos, tako da je jedini izlaz iz bilo bi uzeti prednost od njega i dobiti koristi od jebeni, iskorištavaju i čine većinu Marcos ' penis pa "To je bolesno vjetar koji puše ne dobro", ona misli. Ipak, to bi bi joj vaginu proširio, a ona se bojala Luis shvatio da je bio toliko uobražen trenutka kada zajebano. On nije 'obavijest bilo krivo ipak!

Nakon seksa oko 4 ili 5 puta više, Marcos Raquel zamolio da pokuša analni, prema njemu, bio je umoran od Cumming izvan Raquel, njegova ne dobiva dovoljno zadovoljstvo pokušavaju izbjeći uzimajući joj trudna, i to zeznuti. To nije dobra ideja, za prvu pojavu je samo bio prije mnogo vremena debele matorke kada se udala i suprug je zahtijevao assfuck-analni odnos. On je tada bio suspendiran. Definitivno joj muž nije bio magarac čovjek. Većina važan, Raquel's panici pijetao dimenzijama je previše sada, strah, ali nije imao više izbora. Ipak, to je bio ne tako traumatičan, kao Marcos, Pro s izvanrednim i konzumiranje interes u njemu tjeraju up your ass! Njegov najdraži dio Raquel anatomije joj je stražnjicu.

On je počeo radiš misionarski položaj. guzate plavuseIpak, ona je cummed tom prigodom, Marcos je nastavio milovati joj vulve. Njena omiljena sex pozicija je bila na vrhu i jahanje, kao i osjećaj da je o to sperma opet, Marcos ju je gurnuo u stranu na krevetu, dobio magarca u zraku i počela lizati i Butthole asscheeks, u isto vrijeme, stroking joj klitoris . On poked jedan prst u nju, onda pokušao drugi prst ... četiri prsta su u njezine anus, osjećaj ne boli uopće. Raquel nisu mogli uzeti više i molio:

"Oh, jebi! Stavite ga na!"

U ovom trenutku on je dobio svoju osovinu šupak blizu nje, uhvatio njegov penis u vodstvo u, a zatim je počeo gurati. Pola penis otišao u glavu, ali bol u njegov penis bio je nepodnošljiv, pa se povukao. On je dobio natrag na miluje klitoris tako da joj se priprema ponovno. Raquel opet ga je zamolio da stavi ga u. Kao veliki osovine je postavljen opet na ulazu, Raquel je gole plavuse uzbuđenje je postalo previše za nju da stoji, i naredio:

"Ne, idem mogu klinke iz beograda uzeti puno topline ovdje." Marcos povika:

"Da, babe, objesiti tvrd!"

Ona je odlučila zadržati ono što dolazi. Entuzijast ljubavnik je stavio masivni vratila na cunt ulaz i počeo gurati u ljubavnica. Nije objekta kao osjećaj njoj pizda Split, pred raspadom. Čovjek je nastavio klizanje na nju, ali zaustavljen rekavši:

"Oh, dovraga gospođo! Ne može ići u više, to boli!" Raquel je odgovorio:

"O, ne, ne smeta mi tvoj upaljeno Kovač neće ući. Ti moraš završiti ovaj posao u aukciji!!"
Jedan potisak unatrag pokušao Raquel je bilo dovoljno za štap ići u. Skoro polovica je imala stiješnjen u. Gvido je počeo da se žale:sisate kucke

"Oh, jebi, to kolibe!"

Raquel, onda također imaju problema, dok se opirala penis u njezinu potpuno iscijeđen. Oni su oboje zamrznuo asimilirati sve do Raquel počeo kretati naprijed i nazad kao njezino tijelo tolerira. Bila je opuštena i sada u mogućnosti da pumpa uzimajući u drugi orgazam, debele kucke kao da je prvi vaginalni jedna nije imala. Gvido počela provlačiti i cummed, sve dovraga prodriješe odriješiš osjećaj kao njezin mali magarac, pametan je vruće sjemena i kontakt s modrice.

Ni njezin suprug ni njen ljubavnik joj utvrđene više ... barem za nekoliko dana, dok joj par zatražio joj sisate plavuseda assfuck tjedan dana kasnije, dok jebeni. Ona je odbila i njen suprug žalili:

"Vi ste tako navikli na bitak iskorišten i jeben od strane Marcos, zar ne?"

Raquel je dobio iznenađeni na ovu objavu i uskliknuo:

"Kako to da ste znali ovo?!"

Luis priznao sve to bio samo zemljište, neku vrstu zavjere. Imali su slijedili shemu. Razlog je bio što je shvatio njihovu spolnu nedostajalo interes pa je okrenuo Marcos za pomoć, tako ispuniti fantaziju: Vidi njegova supruga jebeni drugi muškarac. Marcos bi bilo idealno osoba za to, tip je vjerovati puno. Luis je rekao:

"Oh, draga, ja sam tako žao. Ignorirao sam bio tako obdaren Marcos do te mjere da vas povrijediti. Ja ne provjeravaju guzicu ipak!!"

Raquel je uznemirio i uznemiren sada uvrijedio-a na kraju i prihvatio ovu stvarnost, nakon tri dana razmatranja. Ona je uzeo prednost od dva dečki kod polaganja cijevi. Definitivno, Raquel položi više cijevi od motherfuckin 'Alaska naftovod!

Oni su sada spavaju na istom krevetu na tjedan završava rad na različitim smjenama na tjedan dana, a home-troškovi nisu problem, kuće gospodarstvo je poboljšan. Oni su troje za više od godinu dana; Raquel je zatrudnjela nakon što je postignut dogovor da s Marcos, Luis pakt prihvatio sa zadovoljstvom.

Oni su izradu planova da ima dva muža, sve tri žive u istoj kući, ali dijete ne treba sumnjati ništa o tome.

четвртак, 25. март 2010.

dopisivanje i upoznavanje

U posljednje vrijeme dopisivanje i upoznavanje sam dobio to znati moj susjed Janice prilično dobro i počeli smo učiti jedni o drugima. Mi smo oboje razveli ona ima dvoje odrasle kćeri se na svoje vlastite. Ja nemam djece, te su se razveli već deset godina. Kao što smo razgovarali preko jedne noći neka vina, pitala me što je bio razlog mog razvoda. Rekao sam joj da mi X nije bio seksualno osoba i imao mnogo pitanja koja utječu naš odnos i rastao osim nepopravljiv da pojednostavljuju. Rekao sam joj da sam bila seksualno biće malo nastran Mislim da te volim eksperimentirati sa seksom. I onda ju je pitao zašto je razvedena i ona mi je rekla da je njen muž je imao X napiti problem i da je potpuno je zanemaren. Ona mi je rekla da ona voli sex i pomalo je sama perverzni. Janice ima dečka koji je svojoj kući i ona ima svoj dom i ona kaže da će ostati taj način kao što ona nije vjerojatno da će oženiti ponovo kao ona voli svoju neovisnost.

Let me opisuju Janice. Ona je u upoznavanje i dopisivanje svojoj sredinom 40-ih, o 5'4 "visok, srednje do graditi tanke, velike okrugle dobro definiran magarca, tamna brineta skoro crne kose ramena, s električnim plave oči i prilično atraktivne. Ja ne znam sada joj poprsje je 36c kao što sam vidio joj je grudnjak. Anyway pitala me što mi je značilo o tome kinky. Rekao sam joj da sam bio vrlo otvoren i da nije puno mi se isključi i da volim biti uključeni u parovima. objasnio da ja nemam problema s jebeni žena nakon što ju je čovjek upravo je zajebano i da joj nađem jebeni žena s maca puna sperma jako erotski. Također sam joj rekla da ja nemam problema sa prehranom žena nakon što je bila jebeno, bilo kao što sam imao žensko prijatelj godina ranije da me volio miris joj prepone nakon što je zajebano, ali da je ona što se tiče ona će otići.

Janice sam pitao što je dopisivanje značilo Kinky o tome i ona mi je rekla je ona zapravo voli sperma na njoj iu njoj. Ona mi je rekla da joj trenutni dečko je lijep momak, a ona ne brigu o njemu, ali njihov odnos je uglavnom oko nagrađivanja međusobno seksualno. I onda joj je rekao da ne moram ništa stalno u mom životu kao što sam rekao vjerojatno mogli reći živeći pored vrata do mene. Ja sam ići na to da joj se ne da nemam sex ali ja sam vrlo oprezni u bilo koje susreće ja nemam. Janice onda nastavio mi reći koliko je kao da imate opterećenje od sperma odbačen u njoj ujutro prije nego što je otišao raditi na taj način ona može osjetiti da curi iz nje i kad je htio ići na zahod tijekom dana miris će probuditi joj, kao i viđenje sperma u svom mider košuljicama ona mi je rekla da ona uvijek nosi. Također mi je rekla ona voli da joj se sperma na tits, lice i tijelo i rekao mi da ona ima uzeti cum joj prepone i utrljava na njoj tits. Potom me pitao da li je ona iznutra sperma joj iz svog dečka da sam ju jebati. Rekao sam joj da ja ne bi imala problema s tim uopće.

Mi smo tada počeo ljubiti i osjećaj svaki upoznavanje drugi gore i ode u krevet. Ona je pitao ako sam mogao odlagati jebeni do ujutro tako da se ona može mene uzeti njoj sa cijeli dan. Probudio sam se ujutro u tuš trčanje zatim Janice izišao iz tuš i pognut na krevet, a mene zamolio da zajebavati joj psić stilu. Ja sam kao pitala, a ja ne mogu sjetiti puše tako velika opterećenja u ženu kao što sam bila jako uzbudi. Ona je tada izjavila je kako je prešavši do njene kuće do kraja spremna za dobivanje posla nisam imala raditi ovaj dan kao što sam uzeo nekoliko off dana. Ona je izjavila da će me zvati kasnije tijekom dana kako bi vidjeli ako sam htio da zgrabi nešto pojesti na ručak. Napravili smo susret za ručak i ona mi je rekla kako je ona izazvala je cijeli dan i da je ona sada je datum s Mikeom dečkom nakon posla kao što je karte za show u Detroitu.


Pa ja nisam vidio da Janice noći i morao sam otići na posao za tjedan dana, a kad sam se vratio je ostavio mi na umu da ona bi otišao za dva tjedna u Meksiko kao djevojka i njezin je putovanje u Meksiko s planiranim još jedan prijatelj, ali nije mogao ići pa je zamolio da ide umjesto Janice.

Pa ovdje smo do datuma i sam upoznavanje sa klinkama došao kući srijeda kao što sam morao otići opet. Bio sam gledajući neke TV i kroz moj prozor sam vidio ispred Janice povući u i to je bio oko 10:30. Nastavio sam gledati kad sam čuo vijest kucati na vrata. JA je otišao to odgovoriti a to je bio Janice. Ona je došla iznutra kao što je bilo jako hladno vani i ja i rekao halo stranac s osmijehom jer nismo vidjeli jedni druge za tri tjedna. Ona je došla do dnevnog boravka, a ja joj ponudio piće. Napravila sam joj raž i koksa i otišli smo i sjedili u dnevnoj sobi. Imala je čudan pogled na licu i bila nasmijana. Zamolio sam joj što je bila na umu i pitala me kako je gumiran i odvodom, ispred svoje hlače, ako sam još htjela da joj jebati, ako je ona imala opterećenje svog dečka sperma unutar nje. Rekao sam da sam mogao i pala mi kurac dobivanje vrlo teško i da bih volio. Sjedila je preko puta mene u velikoj stolici klizna joj prsti gore i dolje svoje hlače što smo bili s našim pića. Ona tada jednostavno ustao i povukao je uvijek nosio hlače off joj gaćice i pantyhose i izvukao je vrh nad glavom stoji u njenom bijelom čipkom grudnjak. Ona je okrenuo i pognut i poderao joj pantyhose otvoren sa svojim noktima i rekla dobro onda dođi ovamo i jebati i moja sperma ispunjen pička. Ja sam ustala uzeo moje gaćice od i hodio njoj da je, ona je povukao gaćice na stranu i rekao jebati mene i ispuniti moju pička s drugim vrućim tereta sperma. Bio sam jako uzbuditi i staviti moj pijetao u nju i ona je bila puna sperma jer sam mogao osjetiti kako je unutar nje. Ona je rekla fuck me hard koji sam i prije nego što predugo, čak i mokra kao što je ona počela sam dopisivanje sa klinkama puhanje moj tovar sperma unutar nje. Ona je došla vrlo brzo, kao i kad sam došao iz nje sam bio toliko iznenađen da je teško išta iziđe sa mnom, ona je povukao i latica joj gaćice preko leđa joj vruće puni pička. Ona je podigla joj hlače i zatim staviti na leđa, kao i njezin pulover. Ona mi je dala mali poljubac i laku noć i rekao je da odete kući u krevet, a ona će razgovarati da me sutra.

Janice me zvali na sisata plavusa telefon reći mene što je vidjela moje svjetlo dana i kad je završio sam dobivanje spremna za rad doći vidjeti imao na kavu. Mi dopust za rad u jutro otprilike u isto vrijeme. Rekao bih se oko pola sata, ona je izjavila da je velika gotovo spreman.

JA je otišao preko kada sam bio spreman i ona mi je izlio kavu i sjeo sam na stola. Ona je nosio crvenu suknju i sportska jakna, crna pantyhose, s bijelim bluzu i njezin crveni ruž izgledao fin. Oboje smo zapalili cigaretu i počeo pričati. Rekao sam joj da je ona iznenadila me sinoć s načinom na koji je govorila kao što smo imali spolni odnos. Ona je rekla da joj se uključuje i ona cums brzo kad je prljavi razgovori i rekla je ona također voli da ga čuju, kao kad u seksu. Ona me pitala ako sam uživala sam sinoć i rekao da sam ja još uvijek uzbuđen o tome što se dogodilo. Ona se nasmiješila i uzela povuci svoje cigarete i ustao i šetao više od mene. Ona podigne joj suknju i reče želite osjetiti ono što je u moje gaćice, rekao sam siguran i stavi svoje ruke dolje gaćice i pantyhose i mogao osjetiti malo ljepljivog kreme na njoj lađa. Ona mi je rekla ona nosi svijetlo dana jastučići ujutro nakon što je tako jebeno dobra iscjedak iz njezina dopisivanje sa sisatom plavusom pička ne propast joj gaćice i bilo koje drugo vrijeme ona nosi panty liners. Ona stavi joj ruku na ispred moje hlače i reče: "O, moj vam je teško jutros. Rekao sam joj ja sam uvijek uspaljen u jutro i poslije sinoć je puno bolje i uz svoju ruku na moj kurac. Ona je pitao ako bih želio krenuti ujutro prije nego što smo otišli na posao. Rekao sam da i ona otvorila moje hlače i pohotna plavusa uzela moj hard na van. Ona je sjeo i otvorio joj Blazer i otkopčan joj bluzu otkrivajući joj tits u bijelom seksi čipka grudnjak. Ona me je zamolio da masturbira na njoj i kad sam bio spreman da sperma je htjela da mi je sperma u njoj grudnjak. Sam naveo da masturbira i ona je izgledala tako seksi sjedi tamo ga nije dugo trebalo da sperma i otišao na to joj je povukao čašu podalje od nje sisa malo i sam došao na desnoj sisa i više nego što sam očekivao. Ona je gumiran cum tit oko nje i na njoj bradavici za mene onda samo neka čaša leđa nad njom tit. JA baciti moj penis natrag u moje hlače i ona sama nije gore i poprskan neke parfeme na njoj grudnjak Mislim da pokrije miris. Mi smo završili našu kavu i čavrljao i ona mi je rekla da su morali ići u Ottawi za tjedan dana za rad, a ona je bila ići u ponedjeljak i rekla mi mogli dobiti zajedno ovaj vikend, ako sam nije bio zaposlen i ako je ona mogla me nazove . Rekao sam da će to biti velik i očekujemo da će je vidjeti kad je imala priliku. Također mi je rekla da joj je dečko bio idući u Australiji (LUCKY FUCK) u dva tjedna za mjesec dana za njegov rad za postaviti neki sistem pa je bio idući u biti kući puno kao i dok je on otišao. Ona je tada dala mi poljubac brzo i oboje smo krenuli van na rad. Ja sam obličje naprijed to što vikenda možda u trgovini.

Vikend

Petak poslijepodne Janice me zvao na moj mobitel dok je na poslu kao što sam upravo dovršavao se za taj dan. Bio sam iznenađen što je rekla kada sam odgovorio telefona. Ona je rekla: "Bok ovo je tvoja sperma kucke drolja i ono što radiš" Rekao sam joj ja samo bio dorada gore i bila je dobivanje spremna otići kući. Njezin ured je blok od mina, gdje je i ona je pitao ako sam htio da se pije prije nego što guzate plavuse idemo kući. Rekao sam siguran kako to izgleda ćemo imati olujom ovaj vikend i vjerojatno ne će biti bilo gdje ionako ide. Rekla mi je gdje joj u susret, a ona je išla od vrata sada. Rekao sam da će mi trajati oko 20 minuta, pa bih vidjeti joj there.She imali štand na stražnjem gornjem dijelu bara i to je bio prilično miran koje me iznenaditi kao što je bio petak nakon posla, ali mislim da je bio snijeg scaring ljudi ići kući.

Sjeo sam na stola uz nju i naredio mi piti i počeli smo razgovarati. Ona je pitao mene ako sam volio način na koji je govorio na telefon i rekao sam ja učinio. Ona je rekla da mogu razgovarati s njom bilo prljavih želim, a ona se nije nepovoljno da se zove imenima kao što je ona sama zove. Rekao sam joj bio sam vrlo ugodno iznenađen, ali i rekao mi živjeli pokraj vrata jedni druge dvije godine i nisam znao toliko o njoj.

Sam stavio svoju ruku joj suknju na njoj bedro i ona lagano rastao se noge dok sam klizila moje ruke do njezina hot pantyhose pokrivena prepone i pitao je li moja mala drolja žele me osjetiti njezin hot cunt. Ona je upravo širenje joj noge malo šire i nasmijala. Sam stavio svoju ruku do struka joj gaćice i crijevo i skliznula dolje da joj pička i našao ga vrlo mokra i ljepljiva kao što sam dotakla joj mider liner. Moji prsti istraženo njene usne i klitoris joj i ja mogao reći da je bio vrlo uspaljen moj pogled na njenom licu i pokreta njezina tijela.gole plavuse

Ona je pitao da li se osjećala dobro tamo dolje i rekao sam joj to je bio fantastičan. Počela sam ju jebati prstom polako, a ona neka se tiho stenjati i rekao da igraju s njom klitoris dok je sperma mogla vrlo brzo kao što je bila toliko uspaljen. Polako sam igrao s njom klitoris i nakon par minuta joj tijelo tensed gore sam mogao osjetiti poplavi joj sperma curi iz nje razrez. JA je uzeo svoju ruku iz njoj suknju i ti mogao vidjeti neke kreme na mojim prstima koji je uzeo jedan i lizali ga čistim i reče drugi je bio za mene. To kušati dobro i rekla je da je kombinacija nju i njenog dečka koji je jebeno tog jutra. Sam ju pitao da li da joj je uključen i ona je rekla da je to i napravio joj još uspaljen da je ona već bila. Sam dodirnuo joj sisa koja je bila pored mene stisnuo joj bradavica malo i to je bio hard rock i ona stavi svoju ruku na moj kurac kroz moje hlače i također je bio hard rock. Rekao sam joj ja bila jako napaljeni i rekao ono što je moja topla sperma malo drolja će učiniti o tome. Ona mi je rekao da bismo trebali otići kući i provesti noć zajedno kao njezin dečko je bio idući u igra hokej, a ona nije imao nikakve planove s njim. Mi smo završili naš i pića i krenuli za doma, koji je oko 20 minuta vožnje, a kad smo izdvajali u naš pogon načine ona došla na sisate kucke to talk to me tiho kao par su bili susjedi pričaju na ulici ispred naše houses.She, rekao je da dođu na stražnja vrata, kada sam bio spreman na taj način nitko ne bi nas vidi. (Imamo neke GOSSIP Hounds NA NAŠOJ ULICI) Rekao sam joj da ću je vidjeti i promijeniti u oko 15 minuta.

JA je otišao preko pokuca ona mi je rekla da dođe na stražnja vrata bila otvorena kao što je ona bila u svojoj spavaćoj sobi uz prozor otvoren. Sam otišao u Janice je još uvijek u spavaćoj sobi viknu vanjska strana to sipati nam par pića ona bi biti pravo vanjska strana. Ja miješana pića i ona iziđe iz spavaće sobe nosi obična crna bustier s podudaranja gaćice, podvezica remen i čarape sa sjajnim crno lakirane visoke pete. Ona je pitao ako sam mislila da pogledala slutty dovoljno što je ona stajao pokraj pulta.

Moj pijetao nikada nije tako teško kao što sam gledao u nju, a ja uzeo moje traperice i košulju od odmah. Rekao sam joj da joj je izgledao kao jebena ulica pješačka drolja, koji sam jedva čekam da zajebavati. Mi smo išli u dnevni boravak zapalili cigaretu i počeo govoriti dok smo imali pića. Počela sam ljubiti joj prekrasne crvene usne kao što joj ruku i duge crvene nokte masira moj tvrdi kurac kao što sam i dodirnuo joj mokre gaćice. Mi smo tada otišao u spavaću sobu i Janice položio natrag na krevetu s njom širiti noge. Rekao sam da ću vam se jesti toplo vam jebeni kurva. Ona je povukla gaćice na stranu i JA je otišao dolje između nogu i počeo jesti joj pička. Ona je rekla ovo je tako gadno da sisate plavuse ste mi se jelo, a ja imam neke od mojih dečki cum inside of me. Bio sam lizanje njene usne i klitoris kao ludi čovjek i ubrzo je počeo da sperma i grabbed moje glave i održava ga između nogu. Ona je opuštena tren i počeo sam prst jebi joj, ona je jako osjetljiva, ali sam nastavio ide. Sam zakačen moj prst gore i počeo igrati s njom G točka, a ona je bila wiggling i oplakivanje. Prije nego što sam znao da je bila pucnjava je vruća sperma iz nje i sve preko moje ruke mi je i to je bio prskanje sve do njezina tits, lice i zid. Rekao sam da mi sperma za jebanje drolja kao da nikada nije učinio prije, cum cum drolja je snimati sve iznad mene. Kad je mogao uzeti to bilo više sam se zaustavio i njeno tijelo je otišao šepati. Ona je rekla ono jebi si učiniti za mene. Rekao sam vam dao ag spot orgazma kao i tvoja je stvarno lako za pronaći i jeste li ikada otići. Krevet je bio namočen i tako bili smo i zid na uzglavlje kreveta. Ona je izjavila kako nikada nije doživjela ništa slično i prije. Mislim da sam rekao ćemo naučiti nove stvari jedni o drugima nisu mi. Onda sam došla do nje lice sa svojim pijetao i reče sisati moj kurac drolja i počeo jebati u usta za malo onda izvukao i otišao dolje i reče sad ću jebati svoju vruće zbijeno malo rupu i pokazali moj pijetao joj pička. Ona je položio natrag kao što sam bio jebeni joj i rekao, jebi me jebi me. Rekao sam da sam jebena kurva i da je bolje sviđa. Bio sam jako optužen i rekao Sam bio idući u CUM i ona vrisnula sperma, sperma, sperma se moja guzate matorke mala kurva rupu i ja duhati moje opterećenja unutar nje. Ja srušila pored nje i počela sisati joj sisa i onda smo otišli na spavanje.

Buđenja

Sjećam se probudite na oplakivanje još pijan nije znao gdje sam bio. Pogledao sam preko i Janice je polaganje natrag s njom ruku u gaćice. Ona je rekla: "nisam vam probuditi i ja rekao ne stvarno sam se probudio". Ona je neprestano igranje sa sebe i rekao vam ne smeta da sam masturbirao te obaviti. Rekao sam nimalo jer sam uživao je ono što sam vidio i moj kurac je dobio hard rock. Ona je rekla da li vi ištanje to držati tvoj hard penis u mojoj ljepljivom malo zajebavati rupu. Imam pravo gore povukao gaćice u stranu (bili oni nalijevanje mokri) i stavi moj penis unutar joj kako je ona bila igranje sa sebe. Sam mogao osjetiti nokat joj srednji prst trljanjem moj kurac što je ona i dalje masturbirati. Ona je počela da sperma i sam mogao osjetiti njezinu vaginu je zatezanje mišića na moj kurac i onda poplava moj kurac sa svojim sokovima. Počela sam joj jebati i ona donijeti, rekao je da je penis u usta i razgovarati prljav za mene. Ja izvukao moj penis iz nje i rekao ovdje jesti to cover cum penis vam jebeni drolja, sisati moj kurac dok sam sperma vas jebeni malo kurva. Ona je počeo sisa i lizanje sve niz moje osovinom i na moje lopte i rekao mi jebati prljavi slutty usta i sperma na moje lice kada ste spremni.guzate crnke

Počela sam se zajebavati joj usta, a ona skoro uguši, ali je zadržao jebeni joj usta i nazivajući je drolja i CUM smetište. Znao sam da ću se sperma tako da sam izvadio iz usta i došao na svoje lice i kosu. Ona je uzeo moj kurac proširila cijelom sperma joj lice s njom, a zatim počeo sisati savjet koji je tako osjetljiva nisam mogao stajati, a ja povući. Mi je ustao i otišao u dnevni boravak da su cigarete i piće, ona lijevo sperma na licu sam napravio pića i ona je sjela na sjedalo ljubavi koja je deka na sebi i zapalio joj cigareta. Ona je još uvijek imao svoju rublja i na njoj pete i reče mi: "Mislim da možete me zvati guzica previše Jeff i ja kao da vas zove me cum dump nikada nisam čuo da je prije po putu kako mogu gledati nisam vidi sebe u ogledalu još ". Rekao sam joj da ona izgleda kao slutty fucking porno zvijezda s njom šminka za usne i sve zabrljati gore i sperma u njezinu kosu i na licu. Gledala je u mene i rekao vidim da vam se sviđa taj (kao što sam bio polu tvrdo). Smo razgovarali za vrijeme i ona mi je rekla da je davno naučila o prljavih razgovora i fantazije i da je kako je dobio preko nekoliko godina, ona je sama prije nego što joj kćeri preselio, a zatim počeo datiranje Mike. Ona je pitao ako sam htjela provesti ostatak noći s njom kao što je bio oko 2:00 u jutro i to je bio snijeg vraga izvan nije da sam morao daleko ići. Ona je izjavila da je bila umorna kao što je bio dug dan i da joj je mačka odspavati ranije nije bilo tako dugo kao što je moje. Mi smo završili naš pića guzate devojke te zadnja cigareta i otišao u spavaću sobu gdje je indeksirao na krevet i dalje nositi mokri cum stained rublja i njezina petama i legao dolje na leđima. Dobio sam na krevet i kleknuo iznad nje i reče: "Mislim da moja sperma drolja treba još jednu učitavanja na licu prije nego što idemo na spavanje i počeo da masturbira iznad nje puše još manje opterećenje od sperma na njeno lice. Ona me je zamolio da joj se cipele van i otišli smo na spavanje.

среда, 24. март 2010.

dopisivanje sa pohotnom devojkom

Bio sam 17 i po dopisivanje sa pohotnom devojkom mom je prošle godine u srednjoj školi, i zato što sam odlučila da želim biti pravnica sam proveo gotovo sve svoje vrijeme i poslije škole vješanje vanjska strana at moj kum je odvjetničko društvo. Ja bih mu pomoći pomažući uzimajući dolje svoje bilješke, a radi malo bitova istraživanja za njega. On je bio gotovo kao drugi otac.

Njegovog ureda su na 38. i 39. kata i prekrasno plavo i zeleno-staklenom neboderu u srcu grada. Su uredi ispružiti preko dvije etaže. Na prvom katu je za sve nove suradnike i općenito radu u odvjetničkom društvu, dok na drugom katu su boardrooms i urede svih 6 Partners. To je prilično impresivna da u dobi od 39 moje, Kum je uspio stvoriti takvu uspješnu tvrtku, koja dopisivanje sa devojkama zaposleno više od 200 ljudi. Plan je bio da bih završiti Pravni fakultet, posao za njega i na kraju postao jedini ženski partner na brodu. Barem da je ono što moji roditelji mi je rekao.

JA je otišao za sve djevojke, privatne katoličke škole, ti znaš one pretenciozan one smiješno visoke naknade? Bio sam dobar student, studirao sam i sam bio ugodan i pristojan, savršen učenik. Svaki dan u 3:30 kao što bih ostaviti vrata, moj kum je vozač će mi pokupiti da me odvesti do ureda. Znala sam da moj kum je bio zauzet čovjek. Ponekad je bio toliko zauzet da nije imao vremena za ručak, pa sam obično bi se zaustaviti na njegov omiljeni restoran i pokupiti Cezar salata.

On i svi ostali 6 partneri su oni "uspješan dečki" koji su koji je izgledao nakon sebe, jeo pravu, razrađen svaki dan, imao ego velik kao i njihove cocks, i bili su vrlo atraktivan i oni to znali. Čuo sam neki novi dečki na 38. katu komentar kako dečki poput moj kum, napravio ih je bolestan, jer su oni bili savršeni, i savršeno arogantan o njihovoj savršenosti.

Car povukao više godina, "ja ću biti dvije minute James." Rekao sam da vozač kao što sam otvorio vrata izaći.

"Ok, ali se brzo Želim doći prije sat najživljeg prometa počinje." On je odgovorio.

I zatvori vrata i trčao u restoran i po planu Maitre d stoji i drži hrskav bijeli papir torbu s Cezar salata.

"Popodnevna Mademoiselle, pošaljite mi tiče gospodin Collins za mene." On je rekao, mi predaju vrećicu.

"Hvala Jacques!", Rekao sam, nasmijana pred njim ljubljenje na obrazu i pokretanje off.

Vrata dizala pinged jer su otvorila na recepciji u uredu. Jean vrlo atraktivna plavokosa gospođa koja je bila glavni desk recepcionar, nasmijala se kako je ona mene vidjela walk in

Moj kum kao i svih ostalih šest partnera; mogao naići upoznavanje sa devojkama kao seksističke svinje ponekad, naravno, ne prema meni, bio sam obitelji, ali postoji razlog zašto svaka žena koje vidite na ove dvije etaže izgleda kao bikini model.

Sjećam se sluh mu vic na zabavi božićnu večeru do druge partnere da je samo zato što je angažirao Jean 'izgledala dobro, imala je lijepo para, i dao mu amazing blowjob tijekom intervjua'.

Nasmijala sam leđa at Jean ", rekao je u svom uredu?" Sam joj.

Ona je bljesnulo da je njezin blistav osmijeh i odgovorila: "On je upravo završio sa klijentom."

"Hvala Jean," odgovorio sam, preskakuje do one velike staklene stepenice koji su doveli do 39. kata.

Sam pokucao na vrata svog ureda; "Dođi!"

Oprezno sam otvorio vrata samo u slučaju da njegovi klijenti su bili i dalje tamo. Kada sam vidjela da nisu, ja zamahnuo vrata širom otvorena.

On se nasmijao od iza njegov stol.

Jim Cooper, partner i moj kum, najbolji prijatelj je sjedio nasuprot njemu na klijenta stolici, on je gledao mene za nekoliko sekundi a zatim se vrati na moj kum.

Od svih partnera, Jim je bio neki JA postaviti najprivlačnijih. Bio je visok, oko 6 "2, u svojim kasnim 30-im i kvalitetno građena, sa piecing zelene oči. Možete imati prilično lako su muški underwear model ako on nije 'odvjetnika.

Ja namjerno bih ga zafrkavati kad god sam mogao, raditi neke stvari kao što su pad i savijanju stvari da ih pokupiti ispred njega, ili sjedi pred njim na stolu u sobi odbora. Ja undid prvih nekoliko gumba na moje škole bluzu, tako da mi je pokazuje "tek toliko" rascjep tako da je mogao spaziti u prolazu moj grudnjak.

I did it, jer sam mogao izvući se.

Znao sam da nitko u uredu ne bi usudio dirajte me ili pokušati učiniti ništa za mene, za strah od onoga što moj kum će dopisivanje sa zenama učiniti s njima. On je jednom stavio jedan od vježbenika kroz staklo particiju u predvorju jer je tanak komentar o meni.

To je bio jedan od mojih prošlih vremena ... dosadan dečki u uredu.

"Donio sam vam ručak." Rekao sam hodanje preko, nasmijana i držanje izvan torbu.

On peered iznutra, "Aww Honey Ive 'je dobio datum u sat, ali hvala da je slatko od vas."

On me je poljubila u čelo, dok govori i stavljanje salata ravno u smeće. Bio sam tužan.

"Pa Im 'idući u uzeti undress ..." On je rekao, kao što je on stavio na svoje odijelo sako.

"Ali ja sam mislio da su idući u obaviti neka istraživanja na Hutton slučaj? Čak sam doveo moj plavi isticanje jer znam da vam se ne sviđa žuto. "Sam odgovorio u pomalo djetinjeg način.

"Jim preuzima tom slučaju ne brinite - Ja ću pronaći nešto za vas to učiniti sutra. Hoću li kap vas doma? "On je rekao, gleda na njegov sat.

"Mogu li ostati ovdje i pomoć Jim s istraživanjima onda?"

Jim koji je plaćaju se pozornost na razgovor iznenada pogledao me s 'No fucking way! "Izgled, sam se nasmijao.

"Ili način istraživanja potreba da bude ispunjavanja na taj način ja mogu samo pomoći Jim s njim." Ja potvrdili.

"Ok. Jim tvoj 'idući u biti ovdje kasno zar ne? "On je pitao, ali prije nego Jim imao priliku da protest, moj kum ga je kao ugovor.

"Dobro, dobro ona vam može pomoći i da ćete morati ispustiti svoj dom gotovi ste. Moram ići. Vidimo se sutra. "Rekao je, otprilike sadnju još jedan poljubac na moje čelo.

On je ubrzo izašao soba zaklopac vrata iza njega.

Sretan sam da je stečen moj način na koji sam se okrenuo, samo da bi se predao div hrpa papira Jim, "Htjeli ste istraživanje, ovdje te ići."

Bilo je oko 200 stranica u ovoj hrpi i morao sam proći kroz svaku od njih i označite određeni broj bankovnog računa. Bilo je repetitivna i dosadno, ponekad sam pogledala gore na Jim, koji je sjedio s druge strane stola čitajući neke bilješke.

Ja bih ga mentalno razodjenuti. Ovaj put on pogleda u mene bulji u njega.

"Što?" Upita on.

On je uzeo u svoje odijelo i kravatu i da je otkopčan njegova košulja i valjane svoj rukav.

"Jim I'm dosadno. To je dosadno. It's 11:25, nema nikoga ovdje, mogli smo ići kući? "

Dobio sam spreman da napusti, što je sms dopisivanje značilo da će morati kap što je radio i odvesti me kući.

To je bio bratty stvar za reći i učiniti, ali ono što je on idući u obaviti o tome?

Sam pokupila moju torbu i krenuo za vrata,

"Kamo ideš?" On je rekao, u niskim prijeteći glas.

On ustade iza stola i hodao preko brzo, hvatajući moju ruku.

"Jim, ti si mi povrijedimo!" I povikaše, spustivši moja torba kao on me povukao daleko od vrata. "Jim je pustio mene!", Ali je njegov stisak dobio samo nategnuti. Počeo sam paničariti. On je pustiti i mene bacila na pod.

"Ti ne ide nigdje." Rekao je, uz ovaj izgled čistog bijesa u njegovim očima.

Počeo sam plakati. Ustajanje sam sjedio sa mojim nogama ispod koljena plačući kako on mene zaokružena kao predator stabljika svoj plijen. On je zaustavio iza mene.

"Stop crying." On naredio, ali sam nosio na.

"Stop crying!", Vikne ovaj put.

Ukupno šok - Zaustavio sam, to smanjuje na samo sob. Ja suhe oči s mojim rukama. Osjećao sam ga savijati prema dolje iza mene. Zgrabio šaku kose, vuče moje glave unatrag.

"Ja sam guzate devojke htio to učiniti tako dugo," On je šapnuo u moje uho.

Ostavljajući ići u moju kosu, on me gura naprijed, tako da sam na ruke i koljena.

"Što radiš?!" Pitao sam, glas moj dršćući kao što sam čuo nešto unzip.

On se nasmija: "Što ja to radim? Ha, ja ću vam vratiti za svaki put kada su pale olovku ispred mene ... "

On podiže moju suknju i počela otprilike povući niz moje donje rublje.

"Ja sam isto tako dobivate nazad, za svaki put kad sijevaju svoje rublje da mi je 'slučajno'."

On je vodio svoju ruku preko mojih firma magarac, šamaranje mene, teško!

Ja skočio kao što je učinio. "Please J. .."

"Šuti vam malo drolja! Nisam još završio! A ja ću vam vratiti na činjenicu da je vaš kum, u ovom trenutku je kurva i lupanje moja djevojka! "

"Jim ..."

"SSH ne govorimo, to je u redu, znaš zašto?"

On je nagnuo prema naprijed, tako da je bio šaputanje pravo u moje uho: "Jer ću vas jebati u palac vašeg života."

On je iščašenje ruke između mojih nogu sms upoznavanje i počeo me podvlačenje. Ja sam mogao osjetiti dobivanje Wetter. On je potom pritisne glavu svoje hard penis protiv usne moje željan maca. Samo ga drži tamo. Iščekivanje me ubija.

"Jim što radiš?! Stop it! JIM! ", Rekao sam kako me uhvatio struk i povukao me na njegov penis.

"Jim Please stop!" Sam priznao. Bio je nemilosrdan, njegov debeli, tvrdi penis sama zakopan duboko u moje maca iznova i iznova. Sam mogao osjetiti svoje tijelo me iznevjeriti kao što sam ja osjećao dobivanje vlažnija i vlažnija.

"Moj dana, imate malo zbijeno maca zar ne?" On je rekao - podrugljivo.

On je prestao, njegov tvrdi penis još uvijek u meni.

"Nadam se da ne plaču." On je rekao, u tom niske prijeteći glas, imao sam suze u mojim očima, ali mi je uzdrmao moje glave.

"Dobro ... Budući kurvice poput vas ne bi trebalo plakati kad su točno ono što ste već tražili. "

On je polako počeo me jebati teško opet. Sam mogao osjetiti trenja tepih na dlanu moje ruke i na mojim koljenima svaki put je vozio njegov penis u meni.

"Ja sam vas htjela otkad ste počeli su dolaziti ovamo." Rekao je, definitivno.sisate plavuse bg

"U svoj mali uniformu, nakon škole ... Bog - ja sam htjela zajebati svoj mozak prvi dan sam te vidio. "

I moaned, nisam mogao sebi pomoći, njegov penis osjećao tako dobro u meni. Ja nikada nije bila jebeno ovako prije.

"Ali, Tony je rekao da mu je uvijek drago malo kumče je isključeno granice! Ali pogledaj se sad, na ovom katu uzimajući kao savršen kurva. "

On je moj magarac spanked sms dopisivanje novi sad hard, soft moan pobjegao moje usne.

"Reci mi da malo drolja, to si htio zar ne?"

Ja samo mogu jaukati i klimanje glavom.

On spanked me opet jače: "Ne! Želim da mi reći! "

I moaned kao što je on opet oživi svoj tempo.

"Da."

"Da šta?"

"Jim Da sam htjela da me jebati kao prljava mala drolja ja! Fuck! "Vrisnula sam u čistoj ekstazi, on je mogao osjetiti moje tijelo napeti kao što sam došao oko tvrdi njegov penis.

To nije ga zaustaviti. Moje tijelo zadrhta neprekidno od orgazma, ali je zadržao njegov zbijeno držanje i provedena na mene lupa s leđa.

"O Bože Jim!" Ja vrištale.

On se smijao, "That's right baby, ne zaboravite da vi menipohotna plavusa pripadate ... Ovo malo zbijeno maca ja sam jebeni? To je moje vrijeme ... "On je počeo teško dahtati.

"It's yours." I moaned u ugovoru.

"Bože, ti si takva jebena drolja!" On nasmijao - derao na vrhu njegov glas.

Odjednom je zastao i izvukao se, odmah ću pronaći sebe čežnja za njegov penis natrag u mene.

Zgrabio je moju kosu i opet mi je izvukao na napaljene klinke moje noge, okretanje oko mene da mu lice. Sam buljila u te raskošnim zelene oči, njegove. On je vodio moj brada nježno prema svojim ustima i poljubi me. Poljubac je bio tako nježan, ja bih se nikada imati pogađate je došla iz istog tip koji samo sebe prisilio na mene.

On mi se nasmiješio, lagano brišući moje kose od mog lica. To je trajalo djelić sekunde, prije toga brige osmijeh, promijenio natrag u taj uvrnuti.

On Ripped My već otvorena bluzu off, i mi okrenuo leđa okolo opet, mene guraju ka velikom prozoru. Ja sam se ohrabrila sa mnom ruku protiv staklo kao što sam osjetila njegove ruke zgrabiti moj struk iza opet.

"Nismo još gotovi. Sada raširila noge. "On je naredio - prisilivši njegova još uvijek tvrdi penis natrag u moje kaplje maca.

Svaki put on gurnuo svoj kurac duboko u mene, moje grudi pritisne se protiv velike staklene prozore, hladnoću činećiih moje bradavice čak i teže. Ako bilo tko dolje niže na ulici su ugledali na 39. katuguzate plavuse bi nejasno vidio djevojku u ostatke njezina školska uniforma se ranila zlobno od iza.

On počinje glasno disanje, a njegov zadihan dobiva teža ... ja ga osjećam savijati kao on eksplodira na mene. I ja mogu osjetiti sve njegove vruća sperma popunjavanja moja maca, a onda trickling niz moje noge. On se zaustavlja i drži se u mene, za trenutak.

"Jesu li svi Catholic School Girls takve kurvice?" On podrugne.

On je izvukao.

"Okreni se," On je naredio, kao što sam dosadan okolo, "Clean me up."

Kleknuo sam dolje na flexed koljena i počela lizati njegova sperma penis, sisanče nježno, dok je stigao dolje i fingered moja pička - osjećaj koliko sperma je pohranjen u mene. Grabbing leđa od moje glave sa svojim slobodne ruke, on je onda prisiljen njegov penis dalje niz moje grlo, što mi je čep.

On je pustio, a ja gasped za zrak. On je tada izvukao prste iz mojih maca i stavili ih u usta. Ja sisanje na njih sam pogledala u njega s velikim, štene pas oči, a onda sam počeo da namjerno sisati njegov penis lijep, opet.

"Pitam se, ako vam kumsisate plavuse zna da dok on spava - nakon fuckin 'svojom djevojkom, ja te imati, njegov dragocjeni mali Cupcake sisa moj penis upravo sada."

уторак, 23. март 2010.

pohotna crnka Novi Sad

Kratka priča o unuka ljubav.
Moji roditelji su znali da sam posjetio moj deda često.pohotna crnka novi sad Mi im je rekao Sam bio događaj za njega poslovi oko kuće u zamjenu za neke džep novac, jer u šesnaest, znao sam da je bila potrebna. To nije baš istina. Istina je da moj deda i ja bio u seksu najviše dana nakon škole.

Želim vam reći jedan od mojih omiljenih priča.

Kao što sam voziti u svoju kuću sam postao vrlo uspaljen. Razmišljao sam o tome cijeli dan u školi. Ne mogu se koncentrirati na ništa, ali imaju sex sa deda. Čini se da je posljednjih nekoliko mjeseci on je jedina stvar na mom umu.pohotne crnke iz novog sada Kada smo daleko jedna od druge sam čak i sam nazvao ga imati telefonski seks.
Ja povući u kolovoz i sam tako uzbuđen. I zgrabite moje vreća odjeće i glavom kroz prednja vrata. Gledajući okolo za njega sam kap moja torba od vrata, poletjeti moje cipele i glavu u kuhinju.
"Hi Djed", kažem. Idem za jabuku na šalter i navaliti na njega. "Hey bundeve", čujem iz druge sobe. Gledam svoje seksi tijelo kao i on hoda kroz vrata. "Kako je bio dan?" On me pita. JA postaviti dolje jabuka i puziti polako bliže.
"I missed you," I durenje.
On smije kao ja staviti moje ruke oko njega. JA žurba moja maca protiv njegov gornji bedro i može osjetiti njegov tvrd penis u blizini moj želudac.
"Znaš, bio sam mišljenje o te cijeli dan", kazao je growls.
"Razmišljao sam o tebi previše," ja ga uvjeravam sa brzo rukom da njegov prepone. Ja početi masirati područje trljanjem gore i dolje njega. On zatvara oči i počinje teško disanje. Moj deda je takav način mi uključivanja.
Ubrzo me vuče u njega i diše na moj vrat. Njegova ruka zgrabi moju guzicu dok druga počinje dizati nogu svoju stranu. On gura svoje oticati u meni i ja jedva. Moje tijelo postaje sve više svjestan onoga po drugom. Odmah sam se prisloniti glavu nazad tako da je moj kukovi gurnuti dalje u njemu, dok moje grudi potisak u susret mu lice. On je rado uzima ruku iz mog magarca za početak ih masiranjem.
Ja sam u takvom stanju čistog užitka. Moje seksi, jaki djed je tek počeo da se moja maca mokar. Kad sam drhtaj, ugleda i osmjesima. On me vuče natrag u bliže i poljubi moje usne tiho. Ja ga zafrkavati kad mi jezik pikado u njegovim ustima. Ja omotati ruke oko njega i naših usana zadržati ide. Njegov potez ruke prema dolje moj struk i počeo trljati poseban spot u moje traperice.licni oglasi sms
Sam napraviti malo buke koja ga nagovara sam spreman. On počinje da otkopčati moje hlače. Sam ga pustiti, seksualna napetost se diže. Ne želim čekati ali znam da je on voli da u krevetu kad ima seks sa mnom pa sam ga zaustaviti i povući ga u drugu sobu.
Sam skočiti na krevet i dok je na mojim koljenima sam poletjeti moj top. Znam da djed voli da mi uzme od grudnjaka pa sam ga ostaviti na. Onda sam legla natrag i maknete moje traperice. Moje gaćice ići previše i sad deda dobiva vidjeti moje obrijane maca. Ja namjerno širi noge da mu dobar pogled. On mi je rekao prije par mjeseci, da je htio mene za držati to brijanje za njega, tako sam.sisata crnka novi sad Ja wan se moj deda ugoditi.
Sad sam ga gledati na kraju kreveta polijetanje svoju odjeću. Kao predmet nakon što je predmet trake od svoje tijelo počinjem zatvarača. Odjednom sam stisak mojih bedara zajedno da moja maca neki reljef.
Konačno sam ga vidim, njegov fun penis. I love my grandpa's penis. Mislim da o tome cijelo vrijeme. On je zaigrano ga zgrabi i ljuljačke okolo. Ja vriska poput djevojčica. On zna da je volim.
Moje noge širiti opet kao on indeksira na vrhu mene. Prije nego guranje njegov penis u meni on dolazi iza mojih leđa i unsnaps moj grudnjak. On povlači isključivanje i brzo je sranje moje bradavice i lagano ih ugriza. Moj deda je jedina osoba koja ima tu da mi i on to radi tako dobro.pohotna crnka
"Volim te djede," Ja se osmijeh na njega. "Volim te previše", kaže on i poljubi me.
Tada ga palicama i. On je grubo o tome danas, ali to je u redu. Volim seksu s deda bez obzira na sve.
On pulls natrag van i palicama na opet, ovaj put on je pronašao ritam. Ja omotati nogama oko njega jer je on voli i mi početi da se presele.
"Oh baby, you're so tight. Da mala djevojčica, gole crnka iz novog sada tako da se osjećate dobro. Uzmi sve ", rekao je kako je growls plows naprijed i natrag.
Djedov penis je u meni što me osjećam tako dobro. Ja sam htjela to cijeli dan. On je iznad mene zabadanje gore i dolje moje tijelo. On je tako blizu. Ja trljati ruke gore prsa te čvrsto držati za ruke. On je miriše tako dobro, kao pravi čovjek.
"I'm getting close deda:" Ja sam šapat džemova, dok je on sam na mene. Zatvorim oči, to osjeća tako dobro. On udari leđa me sa svakim potisak. Njegov penis je jak mi je otvoren. Ja sam počeo stenjati koja uzrokuje njegove thrusts ubrzati.
"Djed ... djed," I scream, "Ooh, yes. Ooh! "
On se oslanja na svoje ruke i vozi njegov penis u meni. Moje male grudi se trese naprijed i natrag. I ja mogu osjetiti njegove loptice šamar protiv moje dupe i ona mene skreće na još više.pohotna plavusa
"Honey, I'm going to sperma", kazao je grunts i njegov tempo promjena gore.
"Hajde djede, sperma u meni, cum unutar vašeg unuka. Moram se osjećate tamo. Ostaviti sve u meni, "ja ga potaknuti," Ti osjećam tako dobro. "
Mogu osjetiti moj orgazam dolazi na početak i stvaranje buke seksi Znam da je on voli. On počinje da ukrutiti pa sam stisak mojih maca oko njegove ogroman kurac i odjednom osjećam Djedov penis se početi snimati svoje vruće opterećenja u moju pičku. Ja vrištanje počinju sa zadovoljstvom od savršeno vrijeme mog orgazma sa svojim.
On ostaje u meni za trenutak, jer on sam zna kao što ga ima. Mi oboje dahtati i ja gledati svoje lice. On osmjesima i poljubi me. Ja omotati ruke oko njega i pull off moje noge. Tada se izvlači i osjećam ga čupati malo. On je tako prokleto seksi kao on pretražuje off krevet i sebe maramice off.
Zatim me izvlači iz kreveta, a mi se brzo tuš. Pokušavam dajući mu udarac u toplu vodu, ali on je previše umoran pa idemo u dnevnu sobu, napaljene crnke iz novog sada a ja hvataljka moja torba za odjeću. On me gleda promjene na moje nove traperice i tank top.
Hodam preko njega i stiskati. "Volim te djede", kažem i nježno ga poljubi, "To je bilo divno. You make me uvijek osjećam tako dobro. "On osmjesima i šetnje na to ostava onda se vraća s vatom gotovine. "Želim vam mogao ostati duže", on mi govori i štapići novac niz moje vrhu.sisate plavuse
Ja kikotati i povući se. Tada sam zgrabiti moje stvari i dati mu posljednji poljubac. "Vidimo se sutra grandp

понедељак, 22. март 2010.

pohotna crnka

Loving You MY WAY

Njegove ruke kliziti preko mog goli trbuh. pohotna crnka Oni su tako meke, uzbudljiv moje tijelo sa svakim pokretom. I drhtaj kao njegov potez ruke polako kroz moju kožu i zasjesti u njemu odmara glavu na rame. Njegov dah je tako toplo i njegova usta tako pun ljubavi. On poljupci i grickalice donijeti moje tijelo na životu, moje zadirkivanje želi, moje potrebe i moje želje. On je nježno ugrizi u blizini moje fišbajn primjene savršeno količinu pritiska da dostavi žaoka boli koji se topi odmah na zadovoljstvo, ne samo što čini mi se predaju, ali čini mi prositi za više. "Take me," moje tijelo je vrištala. "Mmmmm". Ja tiho stenjati.

Ja zasjesti na njega dalje, osjećajući njegov rad srca malo ubrzati. pohotne crnke Nakon što je njegov polagan miluje preko mog trbuha njegove ruke konačno doći do moje bolne grudi, stručno trčanje preko moje bradavice što ih biti u pripravnosti. Sam luk, a zatim pritisnite moje grudi u njegove ruke. Njegovi poljupci stazom gore i dolje moj vrat, njegov dah još uvijek tako toplo. I doći do gore i stavite ruke na njegov, želeći mu se kretati brže, želeći ga uzeti više.

"Čuvajte svoje ruke od vaše strane. Pustiti mene." On zahtjeva i ja nevoljko ih ispusti na moju stranu.
On polako rubs moje bradavice između njegovih prstiju-oni su tako teško i tako osjetljiva već. On pomake na njih šalje pritisaka užitka kroz moje tijelo. "Oh yes." Ja glasnije stenjati. Ja sam počeo mljeti moj magarac u njegove prepone, koji žele da se osjećaju više od njega. On je teško. Znajući da je njegovo zadirkivanje je nas muči i čini mi osmijeh. On uzima moje uho ušna školjka u usta i grickalice na njemu. Njegov dah je još uvijek tako jako vruće, njegovo srce funti na moj povratak.
I borba za držati oči zatvorene. On zna da volim gledati u oči, u njegovu dušu, kao što mi je užitak pinches moje bradavice teško, a ja jedva. Njegov kurac skače na zvuk i uzbuđenje zna da je isporuku. I doći natrag i zgrabiti bedra, kopanje nokte u njih. "Mmmm." On je šaptala u uho. Tingles užitka okružuju moje stidne regije i pucanje duboko u meni. I ja mogu osjetiti sokovi počnu curiti niz moje noge. On je moans stalno u moje uho sada, znajući ono što on radi za mene, znajući da sam u njegovo milosrđe.
Njegov jedne strane, ostaje da napad moje grudi. S druge strane polako staza dolje trbuh i niz moje bedro, hvatalo čvrsto, gnječenje moje tijelo. Njegovi prsti onda klizanje preko četkica i preko moj klitoris. Ja jedva opet. Oči čvrsto zatvorene sada, čekamo sljedeći pokret, držeći mi dah. Ja još uvijek ostati, čeka. On čaše moj cijeli maca, ona pokriva sve sa svojom toplom rukom. "Mmmmm". Sam glasno stenjati. Moje srce kuca brže, kao i njegova. Njegovi prsti klizanje niz moje usne na moje kaplje ulaz. On ulazi samo jedva iznutra, a zatim se širi sokove moje usne gore i dolje utroba od njih. Svaki prst istražuje strane, ne nedostaje jedan centimetar, donosi zadivljujući užitak.
Moj dah je nacrtan kao on mene užitaka na načine samo on zna. sa pohotnim crnkama Tako sam u iskušenju da ga zgrabite ga lak udarac preko i uzeti skrenite na ovom oprezni navalom moje osjetila. Narugati mu sve dok on vapi za mene to gurati svoj penis toliko duboko u meni i bijesno ga jahati, ali to je za njega da ne.
Njegov prst slajdova samo unutar i onda natrag van, gore i dolje moja maca. "Molim te," I šapat. U želji ga tako loše, trebaju ga i žudnja za njim dalje ništa sam ikad tražio u mom životu. Kao da mi odgovorite molbe, on polako slajdova svoj prst u meni i brzo umeće sekunde. Njegov penis impulsi teško protiv moje backside. Mala chuckle izmiče mu se u grlu, odobrava kako je napravio mi je toliko mokra. I push moju zdjelicu prema naprijed i da ga stisnuti u meni, da ih pokušava uvući dublje.
"Oh baby, želim vam tako loše." On je šaptala u moje uho. To samo goriva moju potrebu i ja potisak prema naprijed teže. Ja stići za zgrabite svoju ruku, ali ja osobno stajališta, za njega. Njegovi prsti slajd dublje i onda natrag van. Moj vrat je njegov post i on ljubi ljubavlju uzima usta na njega. Shivers run down moje kralježnice kao što je stručno plijesni moje tijelo u njegov rob. Svaki centimetar moga tijela dopire do njega, moleći za njega da ga dirati. On shoves prste dublje, zabadanje teže.
"Ohhhh." I vrisak, ne mogu sebi sadrži. Njegov thumb rubs protiv moje klitoris kao što je thrusts na mene. On izvlači na moje bradavice i povećava pritisak na moj vrat. Ja sam bespomoćan protiv svog napad na moje tijelo, usta sišu moje tijelo i. Boga, njegova usta se osjeća kao da je gori moje kože, jezik mu udari na to kao bič. Moje tijelo zagrijava do točke erupcija. I ja mogu osjetiti znoj izvlačenja između mojih grudi.
"Oh da, ne prestaju. Nemojte prestati. Odvedi me tamo, molim vas," Ja braniti, znajući ja ne moram.
"Otvori oči now baby." On šapće, jedva čujan i poljupce moje obraz. Ja ih otvoriti i gledati izravno u ogledalo na mjestu Znam odraz njegove oči će biti. Odmah sam osjetiti njegova želja, njegova potreba, a on thrusts svoje prste u mene teško, s druge strane njegova cupping moja prsa i flicking na moje bradavice. Samo onda je on ubode dolje na moj vrat opet - zabode prste duboko u meni i ja sperma cijele ruke, moje tijelo mahanje nasilno. Ja gledati u svoju dušu kroz refleksije. Njegove oči opržiti preko moje, dostižući u moju dušu, vuče na to, to uzimanje, kombinirajući ga sa svojim. "Mmmmm Oh yes." Sam glasno stenjati osjećaj mi ga odvesti na novu razinu sa više intenziteta, više užitka. I svaki put sam istu misao.
"Mmmmm sperma za bebe, natapanje prstiju."
Moje tijelo shudders protiv njegove, ja doći dolje i uhvatite njegov podlaktice kao moj orgazam i dalje teško, siromaštvo kontakt. I moja maca potisak na prste i bacite glavu natrag, ali držati oči na svom, hranjenja izvan njegove potrebe. On je opet ubode, sisanče moje tijelo u njegovim ustima, a on pinches moje bradavice i thrusts prste dublje nego prije. "O moj Bože." I krik.licni oglasi sms Intenzivan orgazam i dalje, mi brzo isušivanje. Moje tijelo shudders pod njegovom kontrolom, grčevi užitka vožnji kroz moje tijelo neprekidno. I push protiv rukom, želeći neki reljef. Ne želim biti utrošen ovdje. Bio je previše jak, a nastavlja zabadanje u mene. Ona se osjeća tako dobro, ja ne mogu učiniti ništa, ali sperma više i više godina još uvijek zabadanje pri ruci. Pleasure, ništa osim užitka. Moja maca pritišće prste i to samo donosi više intenziteta. "FUCK DA". Sam kriknuti. On rubs moj klitoris sa svojim palme i nastavlja do dublje nego prošle potisak. Zabadanje puno teže sada, doći nazad i zgrabite njegov tvrdi član. To je pulsiranje u ruci. Trebate odmah ispune oči.
"I need you, now." On je šaptala hoarsely. Nema više mogućnosti da se odrekne samoga sebe više je malo trom, moje tijelo tako slabo, moj orgazam subsiding. On grickalice gore moj vrat i onda natrag dolje, sam drhtati. On uklanja svoje prste od mene, brzo me pokupi i mene vodi na krevet. On je nježno mi leži u sredini sam ležala na mjestu, grudi uzdah, gotovo iscrpljene. On pretražuje između mojih nogu, tjera ih široka i licks se unutrašnjost bedra. Goosebumps pokriti moje tijelo. "Mmmm," I tiho stenjati. Ona se osjeća tako dobro, osjeća se tako dobro. On grickalice na meko tijelo moje unutarnje bedara i nježno sisanje u njegovim ustima.sisate plavuse
On licks duljinu mojih maca, dips mu jezik duboko u meni, pomake moj klitoris sa svojim jezikom i nastavlja sa svojim putovanjima. "Mmmm, da tako dobar okus." On šapće kao njegov jezik staza preko mog trbuha. dve pohotne crnke I osmijeh, da je bilo više vremena proveo u tom mjestu ja bih se smijao. On zna samo kako mi dodir na svakom mjestu. Dodir koji donosi veselje, radost, smijeh, uzbuđenje, želja, želim, zadovoljstvo i tako mnogo više. Osjećam se njegova tvrdoća skakanje na moju nogu jer je on pomiče naprijed.
Moje bradavice dostiže za usta i brzo ga pronađe. On je sranje moja prsa u njegovim ustima, valjanje jezik mu oko moje bradavice. Ja se luk lagano kao svoje usne na moje bradavice povući. "Ohhhhh," ja stenjati. On pomake moje bradavice sa svojim jezikom, a zatim nastavlja s druge dojke, to pleasuring isto. I mjesto moje lijeve ruke na leđa njegove glave i potaknuti ga da moja usta. I usnama nježno poljubim i brzo im dijelom sa mojim jezikom. Njegov jezik pronalazi igru oznake zabavno prije nego sam ga uhvatiti između zuba i Internet sisanje u moja usta. Moje usne iznutra usta, sisanje njegova jezika u duboko i zatim ispuštanje samo malo od toga.
"Mmmmmm," on moans glasno, čime mi to držati njegov jezik kao taoce. Ja ga usisavati i masaža sa mojim jezikom. Moja ruka ostaje na njegovu glavu nadzor ustima priljubljen mina. Ja širiti noge moje šire i ponuditi mu. Osjećam njegov tvrdi penis u mom ulazu, na čekanju. I otpusti s njegove glave i mjesto obje ruke moje na magarca. I push moje kukove gore više, a zatim pritisnite magarca njegova prema dolje, on slajdove u samo malo ne žele žuriti. Naše usne masaža, poljubac i masaža, jezika oko mućenje, usisan u međusobno usta uzimanje nas dublje u ovom trenutku.
On smanjuje na mene tako sporo; fueling naše potrebe, čineći želja nepodnošljiva. On je odmor naš poljubac i gleda me u oči kao on thrusts, guranje sebe duboko u meni. "Ako se osjećate tako dobro." I šaputati da ga onda uzeti svoj vrat u moja usta. Moje usne masaža njegov vrat, zubima grickati na to i moj jezik licks slatkoću od njega. Ja ne mogu dobiti dovoljno svoje tijelo. Ja stisak oko njega jer je on impulse duboko u meni.
Kao što sam i dalje pleasuring njegov vrat, slavlja na njega, on polako ulazi u mene i odustane. Naša tijela postaju jedno, ritam svoje želje. Njegov krug oko kukova kao on ide dublje ribanje na moj klitoris svaki put. Njegov rad srca je sada jači, njegove kretnje spore i duboke. Slavoluk sam do njega i pada s njim, mojim bokovima kružeći svojim, kalupljenje njegovu.
Moje ruke pretrčavanje njegov stražnji dio, osjećaj, učenje i bakropis svaki detalj u mom mozgu. Njegov magarac je tako čvrsto, tako lijepo osuditi. Ja se obraz u svakoj ruci i stisnuti kao mišićje ugovora. On thrusts jače, dublje. Moji prsti ukopati svoje tijelo kao što sam vikati. JA nađi prema njegov usta i još jednom ga uzeti sa mina. Našim jezicima brzo pronaći svoj ritam svira u i iz svakog drugog usta.
On moans u moja usta i ja u njegovu. Moj struganje noktima sada svoje tijelo meko kao što istraživati dalje. Njegova srca je jaka, bori se pobjeći prsa. On je slajdova tako duboko u meni, osjećaj ga je kroz moje tijelo. Toplina njegovog tijela na moje, toplinu njegova tijela unutar minski, je više nego bilo žena mogli poželjeti. Ja mu luk, omotati nogama oko bokova i dopustiti mu da nas odvesti na novootkrivene mjesto. On pulls back again i gleda me u oči, zabadanje jače i dublje, ali ne i brže. Njegove oči su tako lijepe imaju toliko života, toliko želja.
Osjećam kao da sam plutajući na vrhu kreveta kao moje tijelo plijesni na njegov, moja duša postaje mješavina njegove. Njegovo tijelo donosi zadovoljstvo izvan išta sam ikad poznata. Beyond što smo ikada poznata.orgije sa pohotnim crnkama Njegova srca je jači, a sada lupa u mojim prsima. Moje ruke čvrsto prianjanje na njegov stražnji dio kao što sam potisak do njega. Ja ga mogu osjetiti pulsiranje, čak i on thrusts na mene. Njegovo tijelo se priprema da me utopiti u čudo.
Moja glava počinje magle kao što sam je nagib leđa, oči uprte u jedan drugoga. I lift up, moje tijelo vremena onda shudders protiv njegove. Moja maca ga pritišće u meni, ohrabrujući ga. Orgazmičke valovi crash kroz mene kao i moje tijelo trese, heaves i vučnica ponuditi i za njega. I cry out at intenzivan užitak bude oprana nad mene, kroz mene.
"Amazing" je jedina stvar koja prolazi moj um. To objašnjava ... .. sve što je upravo sada. On tvrdi thrusts opet, opet i opet zatim ispunjava moja utroba sa svojim dijelom sebe je rijetko ostavlja sa ženom. On thrusts opet, mi ovdje skladu s njim, naša tijela drhtati zajedno u čisto zadovoljstvo. Osjećam ga pulsiranje u meni kao što sam jače stisnuti oko njega. Teže i dublje on thrusts kao što je i dalje mi je popuniti, ne samo moje tijelo ali dušu, vodeći nas izvan bilo gdje smo ikad bili.
Naša tijela ostaju u ritualu ritam blaženstva, zahtjevna i odgovorite odmah želje drugih. Naš pogled brave kako je izbojci posljednji svoju spermu u mene sa konačni potisak. On je drži tamo, pulsiranje tako duboko u meni. Ja stisak oko njega želeći ga držati bliže nego ikad prije. Moje ruke omotati oko vrata, a ja ga povući za mene. Prsa pritišće moja, naša srca tuku zajedno, jedni za druge. Ja poljubim usnama tiho onda šapat u uho: "hvala baby ... Treba mi neki san. On je smijeh i kaže mi previše. To je upravo ono što je ovo tijelo potrebno toliko smo se da jedan drugoga proždire sam zaboravio kako je dobar dugo ljubiti može biti

недеља, 21. март 2010.

sisate plavuse

Supruga čini fantazija postane istinski
Moja supruga i ja sam igrao sa idejom videći je imati spolni odnos s drugim muškarcem.sisate plavuse Čak sam je rekla moja žena je trebala pogoditi na momak niz ulicu, ona misli o tome, ali kaže Nope, jer ona bi se prepasti. Ali licni oglasi smsona se uvijek smije na njega i zagrljaje pravi zatvoriti kad prestaje po. Ona je čak i viceva sa mnom da će njezin posjet noću. Ideja izumrla, ali prije nekoliko dana postao je stvarnost.

Jedan dan sam došao kući ranije s posla. sisata plavusa novi sad Moja supruga ne radi i troši dnevno shopping i jahanje na valovima tkanje. Pa jedan dan sam uzeo rano popodne isključen. Sam vozio doma i ja otvorio prednja vrata samo da bi pronaći moju ženu skok iz kauč, i tu stajao moja susjeda s ogromnim tvrdi jedan. Bio sam bijesan, na prizor koji sam vidio, ali u isto vrijeme okrenut na. Moja supruga je bila u njoj bijela, seksi mini haljinu i visoke pete, čarape s. Ona je samo nosi to kada ćemo imati spolni odnos, tako da mislim za sebe, ono što je njezina objašnjenja za to? Ona se ispričao mi je i rekla da joj je u razgovoru s njim o fantazija za mene, ali onda je jedna stvar je dovela do nother. Rekao sam joj ja mogao vidjeti kako jedna stvar može dovesti do drugog, jer je ona u osnovi obučen kao što je ona htjela da bude jebeno. Njezina D cup grudnjak je na katu bila je već ranije uklonjena. Sam mogao vidjeti kroz njezin joj bradavice tight shirt. Mislio sam o tome kako okrenut na Osjećao sam se i rekla da i ona svibanj kvalitetno završiti posao. Susjed me pitao, jesu li sigurni? Rekao sam momak vam svibanj isto kao i, jer ona je već bila sisa svoj penis prije nego što sam došao kući i to izgleda kao da je već skinut joj grudnjak.

Tako se moja žena stajala ispred mene, kneeled sisanče dolje ovaj tip je penis, dok sam gledao! Nisam mogao vjerovati što sam vidio.sisata plavusa beograd Ona ju je ruka omotan okolo njegov penis, i sam mogao vidjeti da je napustio bend na njeno vjenčanje. Uzela mu kuhati sve u usta, a ona utrljava joj maca kroz gaćice. Ona je skinula joj majicu otkriti one velike globuse da svatko stares at. On ju je zadržao rubbing tits kao i ona ga je isisan. Imao sam malo ljubomore i horniness, ali je u redu jer je moj kurac je bio super teško. Gvido je izdao svoj teret u usta i ubrzo je sperma kaplje iz usta. Od tamo sam odlučio da je moj red. Ona je počela
mi sisati, kao i ona mi je isisan je zgrabio joj tits gumiran ih zajedno. Ona je također lizali po lopti as well.sisatom plavusom iz subotica Susjed gledao i prije nego što je znao da je teško opet.

Gledala je u mene kao što je isisan moj kurac i rekao mi: "Ja ću napraviti svoju maštu u stvarnost med. Ja ću ga jebi, te mi je rekla da hit na njega, tako sam učinio. Jeste li spremni da ga vidi gurati svoj penis u moj maca usne? " Bio sam toliko uključen razgovor s njom. Rekla sam joj da mi ponosni. Moja lijepa žena uspona na vrh njega. Sam mogao vidjeti njegov penis unijeti mokro joj maca usne, oči zatvorene kako joj je on ušao. Ona je počela da ga voziti kao drolja, ja sam mogla vidjeti njezin divlji stranu izaći. Ona je bila deranja ", Travis jebi me, jebi me dobro". Nisam mogao vjerovati svojim očima! Moja supruga je jebeni netko u našoj kući! Sam mogao vidjeti joj tits odskakanje se kako ih je uhvatio i njima isisan.

Zadržao sam razmišljati o tome kako sam bio sretan da su oni, ali sada sam ih podijeliti s susjed, dobro sad sam se dijele cijeli paket s njim. Sam mogao vidjeti da je ona bila ona uživa i ja nasmijala na nju. Moja supruga počela se umoriti pa su počeli zajebavati joj doggie style. Moja supruga je bila u ekstazi, taj tip je jebeni joj teško, udaranje lopte joj dupe. Ona će uvijek mi je htjela reći da se ovako sjeban, ali bio sam više nježna ljubavnika mislim. Uskoro susjed imao cummed cijelom magarca; ona okrenuo i lizali mu penis suha. Ja zahvalio susjed, te mu je rekla da nadam se da bismo mogli to učiniti uskoro. On mi je rekao da je moja supruga ga je nosio van. On mi je rekao, sljedeće kako će pozvati svoju ženu tijekom sljedeći put. Moja supruga me je poljubila, kao što smo oboje showered. Pitala sam se bi li stvari promijeniti između nas, i ne mogu čekati za Travisa da dovede svoju ženu više ..

licni oglasi sms

Kada zvono žbica, Tina Andrews nije stajao sa ostatkom svoje klase, kako bi
pobjeći na vrata. Umjesto toga ona je sjedila, gledajući kao i sve svoje razredu lijevo. Licni oglasi sms ona
je bio u nevolji, a ona je znala. Izgled joj nastavnici oči, Miss Newbury
potvrdio da su njihove oči nakratko zaključana.

Posljednji od učenika je napustio, ostavivši Tina sama sa svojim učiteljem, koji je sada
stajao, i napravio joj put do velikih čvrstih vrata, što ga zatvorite i zatim ga zaključavanje,
klik koji glasno, pružajući Tina čudan osjećaj!

"Pa Tina, izgleda da imamo problem!" Njezina učiteljica najavila približiti
Tina's desk. Sjedila je na vrhu stola pokraj Tina's Crossing joj dugo
vitkim nogama više od jedna drugu. "Miss Newbury, I'm sorry, I prekinuo svoje
klasa. "Tina počeo, onda je nastavnik održava ruku za nju da se smiri.

"Tina vaši problemi su daleko od toga, klasa prekid, to je više zajedno
linije vrijeme ili ne tvoj idući u ovaj razred proći ili ne, i ja sam prilično
sigurni što trebate učiniti kako bi dobili u vaš tečaj za koledž, I Am
zar ne? "Miss Newbury pitao križanje je druga noga na drugu. Za
trenutak Tina je bila prilično sigurni da je ona vidjela njezin učitelj nosi ništa ispod njezine suknje
drugo nego joj Panty Hose.

"Miss Newbury, nisam mislio da sam bio u nedostatku to klasa, slabo radiš siguran, ali
nedostatak, jesu li sigurni? "

"Tina, ja sam pozitivna, pa čak i ako imaš sto na završni ispit, te još uvijek
neće proći! "Newbury lagano namršti. Licni oglasi preko sms-a tina osjetio probadanje panike pomesti
kroz nju, te je o to predati u nju, kad ju je učitelj govorio opet.

"Tina, imam putevi to izraditi te prođe, ne mogu promijeniti prošlost rezultati na testovima i
kvizovi pravljenje to moguć za vas to proći, ali pitanje je? Ono što su
spremni učiniti da biste dobili ovaj prolaznu ocjenu? "Miss Newbury upitao tiho, ali čvrsto.

"Anything! Im 'voljan to učiniti ništa! Dok god sam proći. "Tina odgovorio
Bacimo li pogled gore na njezin učitelj, koji je sada swept zaključavanje joj plava kosa iz nje
lice.sisate plavuse

"Dobro, drago mi je to čuti! Tako ćemo početi? "Miss Newbury pitao un-križanja
joj noge opet, otkriva da joj maca Tina's oči opet.

"Da, ali što ćemo raditi?" Tina pitali, osjeća malo zbunjen. Njoj
učitelj sad nasmijala, a zatim je govorio.

"Pa Tina, te izgledaju kao da imaju discipline problem, i mislim da su išli na
ispraviti taj prvi! Tako možete početi sa savijanjem na vašem stolu! "Newbury odgovori
vođenje joj oči na Tina's šokirana lica.

"Oprostite!" Tina, rekao je, 'ne siguran ako je ona razumije nešto propustite.

"Bend nad vašim Desk Tina, ili možete pustiti da sami uspjeti ako tvoj ne želeći
ne kao što sam rekao! "Miss Newbury odgovorio je sada sama stoji.Licne oglase uz sms neodlučno Tina zavoj
nad njom stol. Joj velike grudi squashing ispod njoj dok je savijen, vješanje
joj magarca za nju učitelja.

"Dobro, Tina, sad možemo početi!" Tina nije bio siguran što je značilo sve dok nije osjetila
jedna od njenih nastavnika ruke šamar protiv magarca na vrhu joj kilt. "Jao." Tina
mucao i bio je oko nešto reći, a onda opet joj joj učitelj ošamario
preko magarca. Teže, a malo agresivnije. sisate plavuseŠokiran, Tina nije
znam što reći. Miss Newbury, podigao joj kilt gore, to flopping dolje na nju
natrag na Tina iznenađenje, Miss Newbury porušene joj gaćice, otkrivajući joj
rodila magarca cool učionice zraka.

"O, Miss Newbury." Tina je plakala, a onda je došao. Glasno pucanje zvuka kao Miss
Newbury ruke squarely povezan s njom magarca obraze. Krik boli pobjegao
Tina's usta, ali krik zadovoljstva nije isto kao i, Tina nije bio siguran što činiti
da se više prisutan od druge. Zadovoljstvo ili bol? Druga ruka pala tvrdi
protiv nje. Ovaj put stenjati pobjegao prošlosti usnice. Joj izustiti iznenađenje Tina
osjetio vlažnost curiti kroz usta joj maca. Kao što joj ruku opet nastavnici
ošamario magarca, ona povika glasno stenjati. Bez bilo kojeg oblika upozorenje
Tina, osjećala jednu od svojih nastavnika vitki prsti doseći između njenih bedara i
stroke čvrsto protiv joj klitoris i vagina. "Oh, fuck!" Tina moaned. Opet joj
nastavnici prst dotaknuo protiv nje klitoris. Ovaj put trljanje malo više
čvrsto. Val vlage pobjegao od nje čeka maca.

"Ako sam stick moj prst u vašem maca, hoćete li biti dobar?" Miss Newbury pitao.
Tina klimnuo i rekao da u isto vrijeme. Osjećaj potrebu da bude zadovoljan.
Miss Newbury prst klizila polako i duboko u njoj maca. Tina mogao osjetiti njezin
klimaks dolazi, osjećajući to joj nastavnik joj je rekla da se okrene i sjesti na
stol, i da joj skinu košulju. Tina posluša, savršeno u skladu sa svojim
učitelja poretka. Sjela je na stol, uklanjanje joj bluzu i uklanjanje joj grudnjak,
ostavljajući joj velike grudi ispasti. Bez riječi joj učitelj stajala pred njom,
koji je povukao sa svoje vlastite bluzu. Njezina neznatno manje grudi Tina u lice.
Skriven iza crna čipka grudnjak. "Izvadite ih, Tina!" Tina dosegla iza nje
učitelj, osjećajući mekoću njezine kože učitelja protiv nje prije ruke, kao
ona unclasped čipkast crni grudnjak. Grudnjak osjetiti na podu između njih. "Suck
njima, Tina. "Miss Newbury, rekao je, stavljajući ruke na Tina's guste duge plavuša
kosa, potezanje Tina glavu na njih.

Po prvi put u svom životu. Tina osjećala još žene bradavicu u usta.
Ona lizali i isisan, na prvi pogodak što je trebala učiniti. Miss Newbury, moaned
lagano, dajući Tina bolju ideju, što je trebao učiniti. Njezina učiteljica ruke
postignut dolje i brušenog tiho protiv njezine stidne dlake, i nježno prema njoj
maca, samo prije nego prst opet našao ga je u sebi Tina's usisavanje maca.

"Vi ste bili tako dobri Tina, želim vas nagraditi!" Miss Newbury, rekao je tiho
potezanje joj dojke daleko od Tina. Kleči pred Tina, Miss Newbury uvaljen
joj lice između Tina's bedrima. Uzbuđenje, jurnu kroz njeno tijelo, a
onda je to osjećala, kao što joj nastavnika jezik nježno klizila prema njoj klitoris. I onda
opet, Tina neka glasno stenjati pobjeći kroz usnice. Ona je osjećala kao da je ona bila
sperma ide vrlo brzo. Njezina učiteljica je jezik počeo brže kreće, što Tina
zgražavaju se za dah. "Oh, jebi, Oh, Jebanje, Tina panted out. Miss Newbury umočen dva
prste duboko u svojim učenicima ugrabiti kao njezin jezik trzanje nasilno preko
mlade djevojke klitoris. "OH, FUCK." Tina povika, kao i ona dođe. Poteći njenog soka
oprali u njoj nastavnika usta. Shutter je potresao iako njezino tijelo ostavljajući
osjećaj kao da je ona bila slaba.

Minutu ili dvije prolazio dok je sjedila tamo joj oči zatvorene u sobi. "Sada
Tina, vrijeme je da zaradite svoj maraka! "Miss Newbury najavio. Tina, pogleda na
vidi joj učitelj uklanjanje joj suknju ostavljajući pada do poda, ona se nagne
stol, prikazano Tina joj čvrsto i zbijeno magarac. Želim da mi lizati maca,
Tina. "Tina crouched iza nje učitelja gurajući joj glavu duboko protiv Miss
Newbury je uredno obrijan i mokro maca. Ona je gurnuo joj jezik u odnosu na zurenje
otvor. Najam ga gurati između usana. Jadikovati pobjegao iz starije žene. "


O, da, to Tina. "Tina gurnuo joj jezik unutra i van, kao što je brže mogla.
serija moans došao iz svog učitelja. Slučajno je četka palcu
protiv nje učitelja šupak, donoseći dublje i više dugotrajnih stenjati od Miss
Newbury. Sa palcu Tina počeo masažu Miss Newbury u šupak, i sa
njezin jezik i dalje napada joj klitoris i vagina. Premještanje iz njezine maca do
magarca Tina klizila joj jezik nad njom učitelja šupak. "O, O, Tina," Was
sve je učitelj mogao šapat. Tina gurnula palcu polako u Miss Newbury's
čmar, kao što joj prste duboko u slajd žene kaplje maca.
Polako je neka pumpa u svoje ruke nastavnika rupe, a potom s više brzina,
ona mogla osjetiti njezin učitelj mlatiti i sebe gurati prema njenim rukama. "Ja sam Tina
dolazi. "Miss Newbury panted izvan sebe ostavljajući sudar protiv stol. Tina
nastavak crpne rukama dok je bio siguran je učitelj završio dolaze.

Jednostavno neka ona sama sjediti leđa na podu, gdje je Miss Newbury joj se pridružio. "
Ti veliki studentski. Tina, drago mi je da ste odlučili raditi na taj siromašan oznaka
tvoj! "

"Ja sam previše." Tina je odgovorila.
Oni su dobili odjevene u gotovo potpuna tišina, spoznaju da je njihov članaka odjeće
na podu. Kao što su se za završnu i tarifni broj prema vratima. Propustiti
Newbury pitao "Isto vrijeme u ponedjeljak?"

Tina nasmiješi, i kimnula "Sretna sam tvoj mi pomaže Miss Newbury! Ja ću te vidjeti
Ponedjeljak! "

Oni su odvojenim smjerovima u hodniku, Tina i sama osjećala raste uzbuđen
razmišljanje o Ponedjeljak, ali bi mogla čekati do tada. Ona nije siguran! Izvan
je hodala preko polja nasmijana!